alperozg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 kendi bilgisayarım üzerinden modeme wirelessla başka bağlantı yapılmış mı diye kontrol etme şansım var mı? öyle bir software mevcut mudur? wireless tabiki şifreli ama bağlantı çok yavaşlıyor sanki biri tırtıklıyormuş gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 modemin arayüzünde görebilirsin sanırım, ağ haritası gibi bişi olması lazım. modeminin modeli ne? yavaşlama bazen dns kaynaklıda olabiliyor, eğer kullanıyosan yavaşlamalarda sil birde öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 modem arayüzünden sırasıyla wireless -> access control yolu ile ulaşabiliyorum ben bağlı olan wireless clientların listesine mesela. modeminin marka ve modeline göre sen de benzer yöntemle ulaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bilgisayarindaki WiFi kartinla, promiscuous mode da networkunu sniff edebiliyorsan, hem havadaki diger paketleri, hem de kendi networkundeki diger IP lerin trafigini izleyebilirsin. Genellikle uretici firmalar ( ozellikle Windows icin ) bu tur driverlar yayinlamadigi icin, promiscuous mode da dinlemeden de networkunu sniff ederek, senden baska bir IP nin herhangi bir broadcast mesaji var mi diye kontrol edebilirsin. Elbet bir broadcast mesaji atacaktir.. Hele ki diger IP Windows'sa, bayaaa bir broadcast mesaji atacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 D-Link g624t modem bu. yarın dediklerinizi deniycem, çözerim diye düşünüyorum. teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar