Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Gece Dicey Bonepart çalmayınca topic açma gereği duydum falla.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Şu Saatler Paticik Fm Yayını Kesilmiş Bulunmaktadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Nasıl oldu da rekorlar kıran BonePART ın dinleyici sayısı 0 ? ( yani yayın yaparken 0 dı )[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.Herkes bilemiyecek diye bir şey yok sadece bilmeyenlere yardim etmek icin yaptim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 53dk boyunca korn çalarsan böyle olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar