Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hintlisinden sonra bi de ingiliz ajdar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
download linki verir misin yav[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Mesaj tarihi:
Beheüüüüvv. Besmelesiz tıklamayın.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Mesaj tarihi:
evet konmuştu.

kendinin komik söylediğini nasıl anlayamıyor ben onu anlayamadım

ses 1/10
azim 10/10 (eye of the tiger seçimi ve söyleyiş tarzı kasması falan)

sesiyle olmasa da azmiyle duvarları delebilecek bi arkadaş.hehe.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 28 Temmuz 2004 23:00 tarihinde demiş ki:

ne işe yarıyor bu?

internet uzerinden stream moddaki her turlu goruntu ve ses dosyasini hdd ne kaydetmene yariyor . sizin radyo programlarini da kaydediyorum . ilerde size 3 kurus para odeyip cok para kazanabilecegim bir proje pesinde kosuyorumda :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
lol ya koptum yazık adamada valla. ajdar hiç yoktan takmıyodu böyle[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Mesaj tarihi:
yanlız bunun yeri vizyon değil galiba ha??

bi de ilk mesajı atanarkadaş bi de hintliden bahsetmiş..onun linkini de alabilir miyim??[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
ben de üzüldüm adam için.

girmeyecen yeteneğin yoksa böyle işlere ama dalga geçercesine gülmüş adam sanki, neyse ..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
  • Yeni Oluştur...