denwa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Pasaportum bu sene itibari ile agustos 30 da doluyor suresi ama benim acil sekilde Mayis 1 de Koreye gidip gelmem lazim tekrardan Japonya ya acaba Koreye giriste bir sorun cikarirlar mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 çıkarırlar 6 aydan uzun olması lazım pasaportunun.. (diye biliyorum) yenilet çıkmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Kore'ye sorman lazım. Benim bildigim hicbir ulke 6 aydan daha az gecerliligi olan pasaportlara vize vermiyor. Hatta buyuk cogunlugu en az 1 yıl gecerliligi olmasını istiyor. Kore konsoloslugu sayfasını ac bak. Bi de noktalama işareti kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yalnız G.Kore ve Japonya Türkiyeden vize istemiyo ama tabi nolur nolmaz uzatıpta gitmen daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 vizesiz ülkelerde bu sisteme dahil yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar