sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Istanbul'da oturoyorum havale ile halledebiliriz. Account'lardan birinin icinde LvL 15 Controller var. Ilgilenenler ozel mesaj atabilir.. Burasi yanlis yer diyenler olucak ama emin olunki satilirsa burda satilir :)[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 in box a bakarmısın (cevabını sabırsızlıkla bekliourum thalionlada konuştum bakalım hangisi daha makul gelirse alıcam :) 2 sinide)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Cevap yazdim sana. [Bu mesaj sirplaya- tarafından 04 Ağustos 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 h@x0r d| ß@ß :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar