balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 On gündür eğilmekten sağ kürek kemiği bölgelerimde sızlamayla karışık bir ağrı hissediyorum ve rahatsız edici boyutlarda olmaya başladı. Devamlı bir şeyler çizmem ya da devamlı bir şeylere çalışmam gerekiyor. Ne önerirsiniz ? Biraz masaj yaptırdım kardeşime falan filan baya bir idare ettirir dedim ama hala rahatsız ediyor ağrı. Gerçi merhem falan kulanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 tigerbalm çal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 güzel, tahtakaleye bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kafurun iyidir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 aynen bende şimdi uyandım sağ kürek kemikte ağrı var abov :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar