derFremdeSohn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Bugün bi Surfstick aldim, kotasi 5gb. Online oyun oynayan biri olarak merak ediyorum, ne derece kotadan yiycektir. Varmi saat basina vurulduguna bi istatistigi. WoW oynuyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 benim oynaddım zamanlarda wow 4gb kotanın 3,5'uuunu yiyodu 1 ay full oynanınca ama şimdi bilemem bi değişiklik varmı yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ben hala oynarken ne yaptığıma bağlı olarak 15-40 mb arası değişiyordu wow için saatlik kullanım yanlış hatırlamıyorsam. ortalama 30mb desen, günde 5 saat online olsan, aşağı yukarı 4gb gibi bir rakam eder çok kaba bir hesapla. ama dediğim gibi ne yaptığın gerçekten çok farkediyor. hatta bazı addonlar 2-3 katına çıkarabiliyor dl/ul miktarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar