Buddha Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 +1 hep nazlı olur zaten :D 48'i 2 günde toplarsın +1 haftalarca gemez :D +9 5 dkda toplanır +1 20 dk gelmez
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bak bak inadına almıcak yazdım buraya
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 niye almiyim were? senin lafin seni baglar beni degil.:) alimlari kapadik simdilik listedekilerden sorun cikaranlar olursa ve talep olursa yeni alimlar yapilabilir ilerleyen vakitlerde. birazdan yedek listesini ciakracaz arkadaslarla sonrada yeni topic acacaz. o topice herkes ayni takimda olmak istedigi 2 kisiyi yazabilir takimlari yaparken onlari dikkate alicaz. yedekler ve kalan 2 kisi denge usulu gudulerek randomlanicak.
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 alimlari kapadik simdilik listedekilerden sorun cikaranlar olursa ve talep olursa yeni alimlar yapilabilir ilerleyen vakitlerde. birazdan yedek listesini ciakracaz arkadaslarla sonrada yeni topic acacaz. o topice herkes ayni takimda olmak istedigi 2 kisiyi yazabilir takimlari yaparken onlari dikkate alicaz. yedekler ve kalan 2 kisi denge usulu gudulerek randomlanicak.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben alım kapamandan önce yazmıştım listeye ama gözden kaçmış heralde neys yedek olarak katılabilirim herhangi bir takıma
Öne çıkan mesajlar