Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kağıt Oyunu 51 ;p

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlarla toplanıp oynamak sardı bu aralar da. King, Ohel, Poker, 3 5 8, 51. Toplanıp muhabbeti koyup neşe içinde kağıt oyunu partileri çeviriyoruz, herkese tavsiye de ediyoruz :p

Yalnız 51 oyununda çifte giderken nasıl açmak gerektiğini aramızda kimse tam olarak anımsamıyor. Kararlaştırıp 4 çift 1 per açıyoruz biz de. Ya da 6 çift persiz.

Ama ben kıllanıp öğrenmek istedim gerçek kuralı nedir diye o yüzden de size sorma ihtiyacında bulundum.

Aydınlatın beni bi zahmet. =)[signature][hline]Candy kendi kendine kendine gelebilir!
Hede hödö hödödür bu yüzden hödö hedede hödööööö!!!!

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
Official bi rule yok mudur yani?[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı..... VERİN LAN PARALARI GERİ![b]

Trust in my self-righteous suicide.
I cry, when angels deserve to die.

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
kağıt oyunları için ofişıl rule zor..olmas yani[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
valla biz yıldızlı oynuyoruz
sadece per açıp yüzü geçersen 1 yıldız 120+=iki yıldız 130+=3 yıldız 140+=4 yıldız
her yıldız 100 puan sayılıyo..oyun sonunda sayılardan dü$üyoruz

çifte giderken de
en az 4 açıyoruz
5 çift=1yıldız
6 çift=2yıldız
7 çift=3yıldız ve bitiosun zaten
Mesaj tarihi:
ya zaten 120açmak kasıyo
ondanda 200 dü$üoruz
ama bide bizde $ey var
minimum 51açıosun ya biz onu 71veya 81 yapıoruz daha da kassın die
o zaman puanlar alıp ba$ını gidio yıldızlar devreye giriyo
deneyin bi
zevkli baya
Mesaj tarihi:
51 de 4 cit 1 per acılır yanı sızın yaptıınız gıbı 51 de gln ezıım dıebılrmym?!? =) uheuhe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"

[Bu mesaj KarafatmaMan tarafından 03 Ağustos 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi oyun officail değil ki kuralı olsun.. 100lerce versiyonu var.. ama biz bone'Un ilk yazıdığı gfibi oynarız.. 51 oynarsak.. biz daha değişik bişey oynuyorz peder beyle[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Mesaj tarihi:
eheh bu islerin esasen evrensel bir kurali yok . masaya otururken ne konustuysaniz kural odur .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • Yeni Oluştur...