DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 selam. bi tanıdık var, amcam hintli, bayadır türkiyede başından türlü türlü zorluklar geçmiş bir insan. bilgisayar dehası olmasına rağmen sefalet içinde yaşıyor. az önce görüştük, hosting sitesi açmış, tanıdıklarına söylersen sevinirim dedi, ben de direk açıyorum konuyu. açtı siteyi gösterdi fiyatlar baya ucuz geldi dedim bu fiyatlar ne böyle bi sakatlık yok dimi dedim yok dedi. tamam yeter bu kadar konuşma, site :link ayrıca 100mb bedava space veren bir sitesi de warmış onu buraya yazmıyım :) isteyen PM atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 açılmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 açılıyo yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 evet şimdi açılıyor o anlık açılmadı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 fiyatlar nasıl sizce ? normal mi yoksa bana mı ucuz geldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 çok da ucuz değil: http://forum.paticik.com/read.php?5,4741764,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ya birşey diyeceğim ama yanlış anlaşılmasın. reseller üzerinden host satan hosting sitelerinden ben şahsım olarak almam açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sen zaten şahsın olaraksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 hede hedö.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kertenkel said: sen zaten şahsın olaraksın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar