alperozg Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 D-Link g624t adsl modemin wireless ı çalışmıyor ama kabloyla sorun yok internete bağlanıyorum. düne kadar sorunsuz çalışan alet hafif yere düştü, sorun bu darbeden kaynaklanıyor olabilir mi? sorunu nasıl tespit edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 cihazda flash sorunu vardi, 2 senelik yogun kullanim sonunda bende cevreme aldirdigim 2 cihaz da ayni hadiseyi yapti. firmware update ile cozmustum. fiziksel bi temassizlikda olasi tabi dustu falan diyorsun. ama sisme yapiyordu oyle. firmware sonrasi gayet sorunsuz cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 firmware update baktım daha doğrusu yapanların yorumlarını okudum hep sorun yaşamışlar eski haline nasıl döndürürüz diye konular açılmış o yüzden firmware updateten vazgeçtim. modemin üstündeki wireless ışığıda yanmıyor heralde modeme bişey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar