Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Hava Sahası İptal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Korax said:

Abi hay böyle isin lan, 1 haftadir "alamanyadan nefret ediom, zaten ucusumda cumartesi gidicem" diye tekerleme oldu lan dilimde. Olaya bak, iptal oldu benimde ucusum. Mahsur kaldim resmen allaan alamanyalarinda :(

Ben heralde yarın sabahtan arabyla çıkıyorum yola toplayıp geliim hepinizi :D
Mesaj tarihi:
Bakıyoruz da abi herşey ful ya ne tren ne feribot yer bulmak pek mümkün değil ama araştırıyoruz hala. Millet taksiyle gidip gelmeye başlamış 3bin € fransdan holandaya taksi şahane :)
Mesaj tarihi:
Oha abi yuh, buarada saka maka bana yakinsin. Cidden gitmeyi dusunuyosan ve yerin varsa gelebilirim. Road trip yapmis oluruz zaten ucaga vermisim 100 euro, benzine versem ayni hesap. Ciddi ciddi dusunursen haberleselim, Munster'deyim bende
Mesaj tarihi:
Korax said:

Churel, italya uzerinden feribotla yunanistana gecip oradan turkiyeye gecin abi. Bulgaristan romanya falan sakat isler.

romanyayi bilmiyorumda bulgaristandan uzak durun, kisisel aci tecrube.
Mesaj tarihi:
churel aglama yeter, 3 ay gormemissiniz bisi degil 3 ay, 1 haftadan bisi olmaz.

Sesu, sana da fena patlamis, umarim kalkar bulut ama zor

nilep, sen ise bu kadar havayolu sirketinin milyarlarca dolar kayip yaparak aldigi karari "abi sanki o bulut dagilir ya" gibi harika bir dusunceyle sorguladigin icin ayri tebrik hak ediyorsun. Hemen bisi okuyup uzman gibi yorum yapmayin lan, komik oluyor sdaf.
Mesaj tarihi:
BioHazarD said:

Korax said:

Churel, italya uzerinden feribotla yunanistana gecip oradan turkiyeye gecin abi. Bulgaristan romanya falan sakat isler.

romanyayi bilmiyorumda bulgaristandan uzak durun, kisisel aci tecrube.

Anlatsana :P
Mesaj tarihi:
Benim 2 tane arkadaşım bi tane kongre için Amsterdam'a gidiceklerdi. Biri bu patlamadan bi gün önce gitti. Öbürküsünün uçağı dündü o gidemedi. Facebook'a her 3 saatte bir isyanını belirten statüler yazıyo. Görmekten sıkıldım sdfg.
Mesaj tarihi:
facebook statuleri baydı harbiden londraya bilmem nereye haftasonu için gidemeyenlerin ağıtlarıyla dolu facebook.
herkes bişekilde hafta sonu planlarını denk getirmiş yanardağ patlamasına.
Mesaj tarihi:
THY otobüs ayarlamış, bizimkiler almanyadan otobüsle dönüyor skdjhfsd
daha bir süre açılmayacakmış havasahası, açılsa da önümüzdeki günlere hiç bilet kalmamış.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

ayşesu nie üflüosun , adamlar uçağın düşmesin die yapiolar bunu haha ne güzel işte

bi kül kaçtı mı motora direk yattara oluomuş die biliorum

Eyvallah uçağım düşmesin diye yapıyorlar da şöyle bir durumun neyine üflemeyeyim abi onu anlamadım?
Ya da sen anlamadın. Yani gelmeme 3 gün kala volkan patlıyor, ben daha çok üflenecek bir şey bulamıyorum açıkçası.
  • Yeni Oluştur...