dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 işin ucunda para varsa git gel çabuk.. çık şimdi yola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Korax said: Abi hay böyle isin lan, 1 haftadir "alamanyadan nefret ediom, zaten ucusumda cumartesi gidicem" diye tekerleme oldu lan dilimde. Olaya bak, iptal oldu benimde ucusum. Mahsur kaldim resmen allaan alamanyalarinda :( Ben heralde yarın sabahtan arabyla çıkıyorum yola toplayıp geliim hepinizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Churel, italya uzerinden feribotla yunanistana gecip oradan turkiyeye gecin abi. Bulgaristan romanya falan sakat isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Bakıyoruz da abi herşey ful ya ne tren ne feribot yer bulmak pek mümkün değil ama araştırıyoruz hala. Millet taksiyle gidip gelmeye başlamış 3bin € fransdan holandaya taksi şahane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Oha abi yuh, buarada saka maka bana yakinsin. Cidden gitmeyi dusunuyosan ve yerin varsa gelebilirim. Road trip yapmis oluruz zaten ucaga vermisim 100 euro, benzine versem ayni hesap. Ciddi ciddi dusunursen haberleselim, Munster'deyim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 tmm netleşirse mutlaka haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 28 nisanda amsterdam'a uçuşum var, o zamana da kalmaz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Korax said: Churel, italya uzerinden feribotla yunanistana gecip oradan turkiyeye gecin abi. Bulgaristan romanya falan sakat isler. romanyayi bilmiyorumda bulgaristandan uzak durun, kisisel aci tecrube. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 churel aglama yeter, 3 ay gormemissiniz bisi degil 3 ay, 1 haftadan bisi olmaz. Sesu, sana da fena patlamis, umarim kalkar bulut ama zor nilep, sen ise bu kadar havayolu sirketinin milyarlarca dolar kayip yaparak aldigi karari "abi sanki o bulut dagilir ya" gibi harika bir dusunceyle sorguladigin icin ayri tebrik hak ediyorsun. Hemen bisi okuyup uzman gibi yorum yapmayin lan, komik oluyor sdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kayiplari promosyonlu biletleri iptal ederek kapadi agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 BioHazarD said: Korax said: Churel, italya uzerinden feribotla yunanistana gecip oradan turkiyeye gecin abi. Bulgaristan romanya falan sakat isler. romanyayi bilmiyorumda bulgaristandan uzak durun, kisisel aci tecrube. Anlatsana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Benim 2 tane arkadaşım bi tane kongre için Amsterdam'a gidiceklerdi. Biri bu patlamadan bi gün önce gitti. Öbürküsünün uçağı dündü o gidemedi. Facebook'a her 3 saatte bir isyanını belirten statüler yazıyo. Görmekten sıkıldım sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 facebook statuleri baydı harbiden londraya bilmem nereye haftasonu için gidemeyenlerin ağıtlarıyla dolu facebook. herkes bişekilde hafta sonu planlarını denk getirmiş yanardağ patlamasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 THY otobüs ayarlamış, bizimkiler almanyadan otobüsle dönüyor skdjhfsd daha bir süre açılmayacakmış havasahası, açılsa da önümüzdeki günlere hiç bilet kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 depremler yanardağ patlaması 2012 gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 İsviçre Cenevre'den İstanbul'a bugün olan uçuşum da iptal olmuş. Ne yanardağmış arkadaş. İsviçre'nin güneyine kadar uzanır mı bre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mortis said: ayşesu nie üflüosun , adamlar uçağın düşmesin die yapiolar bunu haha ne güzel işte bi kül kaçtı mı motora direk yattara oluomuş die biliorum Eyvallah uçağım düşmesin diye yapıyorlar da şöyle bir durumun neyine üflemeyeyim abi onu anlamadım? Ya da sen anlamadın. Yani gelmeme 3 gün kala volkan patlıyor, ben daha çok üflenecek bir şey bulamıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 istemiyoruz gelmeni anla artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Fotoğraflarını bulur internete yayarım Ömer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yeterince yayıldı ki zaten np :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yıl 2010 hala avrupada volkan patlıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 patlasinda erisin lanet olasi iceland abi ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 valla ben de tam zamanında almısım biletimi. 125£'a gidis-donus almıstım, simdi almaya kalksam kaca gelecek acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 benim uçuşum iptal olursa izlandaya dava açarım. zaten kriz mriz belini doğrultamadı direk kepenkleri indirir adayı terkederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 iptal olması çakılmasından iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar