Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Churel said: Alcadras said: bizim arkadaşlar da brükselde kaldılar stockholme uçamıyorlar 2 gündür. pazara kadar da yokmuş uçuş. Biz yarın akşam için umutluyduk hala. Nerden öğrenmişler bu bilgiyi? resmi açıklama yarın sabah 10 a kadar kapalı olduğu. Biraz önce konuştum kızla bir ton eşya ile bi otele yerleşmiş. Ev sahibi tam g*t 1 günlük extradan kalması için 200 € istemiş. Ev arkadaşıda Barselonada mahsur kaldığı için onun eşyalarını falanda toplayp taşımak zorunda tam bi ızdırap. Tren ve otobüs bileti bulmak zaten mucizeymiş. Ve işin kötüsü abartıyorlarmı bilmiyorum ama bu drumun 1-2 hafta bile sürebileceğini söylüyolar hatta bu gün NTV de çıkan bir adam iyice coştu güneşi bloke ederse buzul çağı olur, kıtlık olur falan dedi iyice abarttı olayı. valla bilmiyorum bana öyle dediler. otobüs bileti ise bulduk, brüksel-stockholm-jönköping arası 24 saat süren bir yolculuk. pazar gecesine alıcaklar biletlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu gerçekten okumadım ama güvenlik bakımından için rahat olsun. Sivil havacılık bile, güvenliği oldukça yüksek seviyede tutar. Para derdine, sefer yapamıyoruz diye hiçbir şeyi riske atmazlar, çok katı kuralları vardır, katı şekilde itaat edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 güvenlik > konfor > zamandan tasarruf > kar Thy ve IATA onaylı tüm havacılık şirketlerinin genel prensipleri. Her eğitimde yani verilir bu sıralama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bu bişi değil ya eskiler bilir yazı olmayan yılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 "Belgian airspace remains closed until 20:00LT today" bittik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 aile 40 yılda bir biraraya gelecekti, yanardağ patladı gelemedik ssdfsdf biri ingilterede gelecek hafta gelecek biri almanyada bekliyor hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Londra'da yok hala ucus. Yarına kadar hepsi iptal. Normalde havayı hic bos goremezdik, iki gundur ses falan hicbisi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 En az 1 hafta daha böyle devam edicekmiş. Tabi başka patlama olmazsa. Geçmiş olsun... eyyaf yala yökül seni unutmicam olm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 havayolu sirketleri bu ucus iptalleri yuzunden nisan mayis haziran aylarindaki tum promosyonlu biletleri de iptal etmis.firsat bu firsat.gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Abi OOOOOOF Nefret ediyorum, hep beni buluyor. Hani nerde 1 hafta daha böyleymiş falan deniyor? Ben Guardian'da öyle bir şey görmedim, yarın akşama kadar yalan diyorlar. Kesin açılmayacak ama pazartesi akşamına. Resmen mahsur kaldım ulan ülkede. Rezalete gel. Ben bir ay boş boş ne yapacağım ki burda? Okulum da bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 niye 1 ay be? haftaya erteleyemiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ya sadece 2 haftalığına gelecektim ben. Sınav haftamdan önceki bir hafta bir essay yazmak ve sınavlara çalışmak için dönecektim. Eğer bu olay 1 hafta daha sürerse gitmemin pek bir anlamı kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Salı günü havaalanında iş başı yapıcam. Ben geliyorum diye böyle sdf Uçuşlar falan iptal olsun. İşimin ilk günlerinde balans falan çizmek istemiyorum, biraz gezim apronda alem yapim geyik muhabbet olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Di mi arada bir hostesin tesadüfen yolu falan düşer. Uçuşu da iptaldir. Ondan sonra sabahlar olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Hosteslerle zaten geyiğiz olum . uçuşlar iptal olursa onlar evine döner belki akşam görüşürüz onlarla apronda görüşemeyiz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 her şeyi bırakın havaalanında direk pes atarız bundan eminim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Belki iptal demez, delay der. Havaalanında beklemesi gerekir hostesin saatlerce. Ha? Buna ne diyorsun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ayşesu nie üflüosun , adamlar uçağın düşmesin die yapiolar bunu haha ne güzel işte bi kül kaçtı mı motora direk yattara oluomuş die biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ya biz tek TK uçaklarına bakıyoruz, onların seferleri de şey yani iptal bahsedilen bölgelere. O yüzden delay olması çok zor, bir süre off yani uçuşlar. Uçuşa giden kabin ekibi gittiği yerde konaklıyordur şu an onlara bayram. Haybeden tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 valla baydım arabaya atlayıp gitsem brüksele, alıp gelsem kaç gün sürer acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yatıya gidip yatının gözüne vurmak deniyor ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 2 günde gitsek 2 günde gelsek. Tabi Romanyada, bulgaristanda falan soyulup, tecevüze uğrama şansımız var ama yinede ciddi ciddi düşünmeye başladım arabayla gidip gelme olayını. Çok mu saçmaladım acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 cenaze falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Abi hay böyle isin lan, 1 haftadir "alamanyadan nefret ediom, zaten ucusumda cumartesi gidicem" diye tekerleme oldu lan dilimde. Olaya bak, iptal oldu benimde ucusum. Mahsur kaldim resmen allaan alamanyalarinda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Çarşamba günü Sidneye gitmemiz lazım yoksa heba olucak uçak paraları otel paraları vs.. hepsi ödendi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar