Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Hava Sahası İptal

Churel

Öne çıkan mesajlar

Churel said:

Alcadras said:

bizim arkadaşlar da brükselde kaldılar stockholme uçamıyorlar 2 gündür. pazara kadar da yokmuş uçuş.

Biz yarın akşam için umutluyduk hala. Nerden öğrenmişler bu bilgiyi? resmi açıklama yarın sabah 10 a kadar kapalı olduğu.

Biraz önce konuştum kızla bir ton eşya ile bi otele yerleşmiş. Ev sahibi tam g*t 1 günlük extradan kalması için 200 € istemiş. Ev arkadaşıda Barselonada mahsur kaldığı için onun eşyalarını falanda toplayp taşımak zorunda tam bi ızdırap.

Tren ve otobüs bileti bulmak zaten mucizeymiş. Ve işin kötüsü abartıyorlarmı bilmiyorum ama bu drumun 1-2 hafta bile sürebileceğini söylüyolar hatta bu gün NTV de çıkan bir adam iyice coştu güneşi bloke ederse buzul çağı olur, kıtlık olur falan dedi iyice abarttı olayı.

valla bilmiyorum bana öyle dediler.
otobüs bileti ise bulduk, brüksel-stockholm-jönköping arası 24 saat süren bir yolculuk. pazar gecesine alıcaklar biletlerini.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi OOOOOOF
Nefret ediyorum, hep beni buluyor. Hani nerde 1 hafta daha böyleymiş falan deniyor? Ben Guardian'da öyle bir şey görmedim, yarın akşama kadar yalan diyorlar.

Kesin açılmayacak ama pazartesi akşamına. Resmen mahsur kaldım ulan ülkede. Rezalete gel. Ben bir ay boş boş ne yapacağım ki burda? Okulum da bitiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...