ReBeL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 beyler serverimiz kapali ama yakinda acilacaktir. acilir acilmaz artik bi turnuva ceviririz. varsa oynicaklar toplansin toplama takim veya tanisiklar kendileri takim kurarlar adam gibi bi turnuva yapariz. ne dersiniz?[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ben oynarım Desertlarımla bu serverdada baslamaya niyetliydim[signature][hline]
Pegasus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ben aslında realistic adamıyım rugerla dağıtıorum milleti ama normal moddada barreti alıp bağırsaklarınızı elinize veririm isterseniz:P gavurları deşe deşe örendim oyunu tavsiye ederim gavur serverlarına girin sürekli:) (paticik açılırsa paticiğe girin gavurlar baya kazma botları poor a ayarlayın aynı olay-ki gavurlardada ii oynuyanlar var onlara dikkat) valla turnuva bana uyar gerçi bayadır oynamıorum soldatı ama katılırım yani geyiğine:)
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 zamanım uyarsa ben de varım. ama grenade launcher serbestse...[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır Hadi anlatım bozukluğunu bulun
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hele hele bi açılsın..[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 [RbR] oalrak her türlü turnuvaya hazırız.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
ReBeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 tam server adam gibi dolmustu ne zaman girsem yada bi 5 dakka beklesem beni online goren atliyordu servera neyshe kısmet degilmis... ii bari serveri bekleyenler var :)[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Öne çıkan mesajlar