tunca Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Sadece sc oynayanların değil her tür "gamer"'ın izlemesi gereken bir Day[9] Daily episode'u. Gözlerim yaşardı bi kaç yerde :) http://www.livestream.com/striderdoom/video?clipId=pla_184c3a45-3a5f-4fc2-a82c-27612a0dc97c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Sonuna kadar izledim. Güzel şeyler söylüyor eleman. Yani bir şey uğraşıp, başarılı olmak, insanların bu yüzden sana saygı duyması...Çok güzel bir duygu bu. Karar verme konusunda SC'cilerin çok hızlı olması konusuna katılıyorum. En azından ben ve yakın çevremdeki SC'ciler için geçerli. Bir de çok fazla anımız oldu bu oyunla...Öyle böyle değil. Di mi lan Peo? Dışarıdan bir adamın anlaması zor. Duygusallaştım bak. Neyse...Üşenmezsem bir ara uzun bir şeyler yazmak istiyorum bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 dünya üzerinde biradan ve seksten daha güzel bir oyun varsa, o sc'tır. binlerce oyun oynadım, günlerce vakit geçirdim; bugün olsun gene oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
battoosai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 çok güzel bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ne güzel anlatmıs adam aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar