JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 3 mill gold. Sadece uo gold ! :) http://img.villagephotos.com/p/2003-5/123217/felvilla.jpg Bu arada ilerde bir evde PK var. Bazen 3'lu halde dolasiyorlar. PK Hunting icin ideal. :) Yok ben sakin bir hayat istiyorum cevremde kimse olmasin diyenler icin uygun degil. Ama storage icin, customization icin ise ideal. Ilgilenenler PM atsin. Bu arada Kapali Carsi disindaki butun evlerimi satiyorum. Ev arayan ya da evlerini buyutmek isteyenler icin haberiniz olsun. Size ozel fiyatlar. Bunlari yabancilara soyleyenleri oyunda vururum :) 1- Fel Villa 11x11 (bu ev) = 3 mill 2- Tram Moonglow 800 secures plot = 7 mill 3- Tram Fire Island Daemon Temple yanindaki 18x13 2119 secures = 22 mill 4- 3 numaranin hemen arkasindaki Tram 850 secures guest house = 5 mill (3 ve 4 ayni anda satin almak isteyen olursa indirim olur) Bu hafta sonu ya da icinde hepsi satilacak.[hline]Ride to live, Live to ride... [Bu mesaj JeanPaul tarafından 03 May 2003 08:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Wow, burasi ugurlu geldi. Villa satildi........ Digerleri hala satilik.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 vay be bizimkiler kapalı çarşımı yapmış oside :) Yakında bende gelicem arkadaşlar ama hangi sharddasınız siz? atlanticmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Atlantic :) Bu arada evler satildi. :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 hayırlı olsun, işte paticik uğurlu gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar