Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Hyperdesk kullanan var mı? Sistemi yoruyor mu? Bedava olanları var mı? Benzer bi program var mı? diye merak ediyorum bkz: http://www.hyperdesk.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 valla şimdi indirdim yükledim denedim çok güzel bişey saol patron güzel oldu valla sistem kasmıyor sanmıyorum yani oyun performansında bir değişiklik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 satın almaya değer mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 valla açıkcası ben satın almadım torrentden indirdim 1gb lık bir dosya halinde o kadar para verilmez bildiğin tema sadece klasör ikonları ve media player skinleri çok hoş göze güzel gözüküyor ama o paraya değer mi diye soruyorsan değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar