BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ya beyler ben swg ye giriorum 5 dakka sonra program hatası dio veya bisi demeden client cokuo napabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sistem configurasyonun ne.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 arkadaşımda 128 mb ddr ram olduğu için oluyordu bu sorunun aynısı. 512 yaptı düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bu oyunda tum performans ram e bakar ram in min 256 olmasi lazim sistem ona gore yazilmis oyunda eger ram'in 256 ise oyunu oynuyosun fakat senden bazi seyleri boluyo 512 ise oyunu full sistem oynuyosun 128 oynanmiyo ben en az 1024 tavsiye ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 512 ddr,amd 2.6,128 mb ekran kartı var....program hatası dio..daha onceden calısıodıu noldu anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ben komik bir sey soyliyeyim Bende iki makina var 1. 3GHz HyperThr. Nvidia 9850 FX 256 Ram, 2 GB DDR ram 2. 2.4 GHz, Nvidia Geforce Ti500, 1GB DDR ram ayni anda oyuna giris baslattigimda ikinci makina bariz bir sekilde daha hizli giriyor ve yukluyor, shuttle turu seylerde de oyle. Garip. (HD'ler her ikisinde de 7200 RPM 20 GB scsi+120 GB WD)[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman-Scout-Commando-CH-Brawler-Entertainer-Musician/BH(Devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 konfigurasyon hatasi olmayabilir belki de dosyalar zedelenmistir oyun klasorunden kendine ait olan klasoru kopyalayip reinstall yapabilirsin bolece makrolarında kaybolmaz[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Öncelikle www.starwarsgalaxies.com sitesinden live cchat yapabilir ve yetkili biriyle bu konuyu görüşebilirsin. Ha benim inigilizcem yok dersen bana da aynısın olyurodu danıştım. Bana dedi ki: oyunun dosyasının içindeki "Local_machine_options.iff" , "characterlist.txt" ve "swgclient_r.exe." sil ve scan yaptir. Ben yaptim ve şimdi yılgar gibi oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bende de aynı sorun war ama snnki kadar sık karşılaşmıyorum. bazen windows hata raporu gönderme penceresi açılıyo we geçersiz işlem yürüttü kapatılacak dio, bazen de (nadiren) hiç hata wermeden desktopa atıyo sorunu hala çözebilmiş deilim[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar