tutku89 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Uluslararası Manavgat Motor Festivali!!! 19-20-21-22 MAYIS!!! İnanılmaz bir 4 gün bizleri bekliyor! 4 gün 4 gece konserler, eğlenceler, gösteriler ve en önemlisi çadır alanı!!! ÜSTELİK HEPSİ ÜCRETİSZ!!!! İnanılmaz bir festival olacak arkadaşlar, sadece motor severlerin katıldığı bir festival değil, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençlere ait bir festival olmayıda hedefleyen bu festivale biz de İzmir'den gelicez! Elinizdeki bu fırsatı değerlendirirsiniz diye düşünüyorum!! Şimdiden İyi eğlenceler!!! Facebook group : http://www.facebook.com/group.php?gid=370461787817&ref=ts#!/group.php?v=info&ref=ts&gid=370461787817 Resmi Web Sitesi: http://www.mmkfest.com/
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 cool story bro derken ? ne saçmalamışssın annamadım. adam gelmiş bişeyin tanıtımını yapmış. eğlence mevzusu diye buraya açmış. sırf post kasıyosunuz varyaa. paticiğe hala üye alımı var ben ona yanarım...
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yeni üye alımıyla ne ilgisi var ya adam senden eski.
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 wsdfasfd benim de ilk baktığım şey o oldu :)
Killer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Dragonmax said: cool story bro derken ? ne saçmalamışssın annamadım. adam gelmiş bişeyin tanıtımını yapmış. eğlence mevzusu diye buraya açmış. sırf post kasıyosunuz varyaa. paticiğe hala üye alımı var ben ona yanarım... INCOMING LEGENDARY TOPIC
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 "cool story bro" derken "eglence basligi olarak acilmis reklam" diyorum. evet, komik geliyor. o yuzden topic kalsin. eglenceli.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ilk sayfada postum olsun istidim.
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ARKADASIM SANA BIR CIFT LAFIM VAR! "Cool Story Bro" diyecegine, "Soguk Hikaye Abi" desen pipin mi duser? Orf, adet ve ananelerimizi de dusunelim biraz, gel don bu ecnebi hevesinden.
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Edi koyacagina Karagoz koy oraya pis adam!
Killer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 NoTwisT said: ARKADASIM SANA BIR CIFT LAFIM VAR! "Cool Story Bro" diyecegine, "Soguk Hikaye Abi" desen pipin mi duser? Orf, adet ve ananelerimizi de dusunelim biraz, gel don bu ecnebi hevesinden. D-D-D-D-DOUBLE FAILLLLL NOW IT IS A LEGENDARY TOPIC
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Killer said: NoTwisT said: ARKADASIM SANA BIR CIFT LAFIM VAR! "Cool Story Bro" diyecegine, "Soguk Hikaye Abi" desen pipin mi duser? Orf, adet ve ananelerimizi de dusunelim biraz, gel don bu ecnebi hevesinden. D-D-D-D-DOUBLE FAILLLLL NOW IT IS A LEGENDARY TOPIC C-C-C-C- CIFTE BASARISIZLIK SIMDI BU EFSANEVI BIR TOPAK (artistik yapma olm, sozlukten bakipta konusuyoruz. Mardinde ingilizce kursu vardida bizmi gitmedik)
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 youtubeda mardin ingilizce kursu diye arat.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Rotweiler said: Ahahahhaha edi efsane. kefallik yapayim budu o.
Killer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 NoTwisT said: Killer said: NoTwisT said: ARKADASIM SANA BIR CIFT LAFIM VAR! "Cool Story Bro" diyecegine, "Soguk Hikaye Abi" desen pipin mi duser? Orf, adet ve ananelerimizi de dusunelim biraz, gel don bu ecnebi hevesinden. D-D-D-D-DOUBLE FAILLLLL NOW IT IS A LEGENDARY TOPIC C-C-C-C- CIFTE BASARISIZLIK SIMDI BU EFSANEVI BIR TOPAK (artistik yapma olm, sozlukten bakipta konusuyoruz. Mardinde ingilizce kursu vardida bizmi gitmedik) ?
Killer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Fistan said: youtubeda mardin ingilizce kursu diye arat. fistan ayarı vermiş triple fail geldi sayın seyirciler rekora gidiyoruz HADİ NOTWIST 4LE HADİ HADİ
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Ne ayari lan yardim ediyor adam, ingilizce ogrenince gorusecez sizinle.
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 http://www.genclikevi.net/2009/10/yeni-donem-ingilizce-kursu-kaytlar.html Simdi sirtim yere gelmez artik, ecnebi ozentileri sizi. 3 ay sonra burda gorusucez sizinle. EDIK: ahahaha linkteki resim hepten fail.
Öne çıkan mesajlar