BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 San Antonio çok fena underdog bu sene, Phoenix'in belalısı aynı zamanda playofflarda
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 utah ve boston kazanma noktasına getirdikleri maçları kaybederek fırsat teptiler. bostonu bilmemde. utah ın sakatları düşünürsek fazla direnemezler. mehmet in yerine fesenko denen bavul oynuyor mesela.
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abi dün utahda memo olsaydı ve deron williamsda ben en iyi guardım hede hödö triplerine girmeyip mis gibi pozisyonları yok yere harcamasaydı kazanabilirdi utah. yazık etti valla
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 şu ginobili'nin hem hücumda hem savunmada kendini sağa sola atarak aldığı düdükleri nasıl yiyor hakemler yıllardır anlayamıyorum
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 j-rich çok verimli oynadı, nash'te 33-10 yaparak form durumuyla ilgili endişeleri ortadan kaldırdı spurs'te büyük üçlüye destek veren kimse çıkmadı, jefferson kayıplarda yine
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 phoenix geçcek bu turu ahada yazdım. bide niye hiç san antonionun maçlarını vermiyolar ya. ilk turdada vermemişlerdi şimdide yok
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 1:1 yapmıs boston deplasmanda. bakalım avantajı kullanabilecekler mi..
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Hacım ne demişler, never underestimate the heart of a champion
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Boston bariz büyük takım, james ve diğerleri çok ekstra oynamalı. İlk maçtada fena oynamadı boston aslında. Aslında boston da ekstra oynamalı, en ekstra oynayan kazanır. kalbimiz bostondan yana
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Boston çaktı, bildiğin ezdi yahu. Abi adamların kadro en iyi kadro bence ama bir türlü hakkını veremediler böyle nadir maçlar dışında. Normalde Lebron'u durduramasalar bile Lebron 5 attımı onlar 10 atacak kapasitede çünkü kadro farkı ortada. Ben bu maçı alacaklarına inanmıştım öylede oldu. Avantaj Boston'da ama bence 4-3ü kesin bulur bu seri. Ama kim geçer bilemem.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 İlk turda batı çok çekişmeliyken şimdi doğu çok çekişmeli. Batıda Dallas ve Denver'ın elenmesi bence LAL'ın çok işine yaradı. Her ne kadar SAS daha tehlikeli densede bence Lakers'ın korktuğu Denver ve Dallas'tı. Doğuda ise durum dahada vahim. Orlando belki Atalanta karşısında daha üstün ama şuan Doğu çok daha ateşli geçiyor ki bu turdan sonra bile Doğu bir başka olacak.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Garnett faktörü var, sayısal yönden olmasa da(gerçi sezon istatistiklerini baya geçti) eski ruh hastası herif geri dönmüş ve takımı pis kenetliyor, ek olarak Mo-Will playofflarda ne kadar küçülüyorsa, Rondo da o kadar büyüyor.Son yıllarda hatırlamıyorum Cavs'ın iç sahada bu kadar fark yediğini. Cleveland, hangi kadroyla NBA finali yaptı hangi kadrolarla yapamıyor resmen şaka gibi olacak finale çıkamazlarsa.
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Phoenix bırakmaz. Bostonda o şekil. Lebron yetemeyecek tek basına malesef.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Bu arada Lakers Bynum'u sakat sakat oynatıyor. Bence bu seride dinlendirilmeli. Sağlam bir Bynum Lakers'ın için çok önemli. Şayet finale kalırlarsa Bynum iyiyse rakip kim olursa olsun Lakers üstündür. Bynum yoksa durum değişir. Çünkü Ribaunt sıkıntısı çok oluyor. Hele birde rakip takımlar bolcana hücüm ribaundu alınca Lakers direk afallıyor. Birde pota dibinde iki tane direk olunca Fisher bile rahat asist yapıor. Vay be şu iki adama düzgün guard koy asist kralı olur ha :D Cavs bırakmaz gibi geliyor. Yani Bullet'in dediği gibi bu kadroyla burda bırakmaları garip olur. Lebron kriz geçirir heralde.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mike Brown koç değil, kenar yönetimi bu kadar mı rezil olur bir takımın.Messina'nın yanına gitmişti geçen yaz falan birşeyler kapsaymış bari.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Lal-Utah maçı yokmu ya bu sabaha karşı NTV NTVSpor vs?
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 rondo ayrı hasta yaw, adam playofflarda oyle boyle oynamıyor, hem rakip guard ı rezil et hemde ort. bir forvet kadar ribaund al genel olarak takımın en cok sayı atan 3 adamın dan biri ol, hemde assist olayının kitabını yaz, 19 assist nedir yaw, Oha resmen ... Garnett da evet eski ruh haline donmus, butun takımı 1 seviye yukarı tasıyor onun motivasyonu zaten, bana boston kitler gibi geldi lebrona ...
pipo_14 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Doğuda Orlando gelicek gibi adamlar hiç yıpranmadan finale geliyo... batıda Lakers in en kolay geçeceği rakip Utah dı o eşleşmede kolay geçicek gibi... Final de geçen yılın rövanşını izleyebiliriz...
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Evet Cavs Boston'ı elese bile Orlando maçı çok fena olacak. Ki Orlando Cavs'a en ters takım bana göre.
Öne çıkan mesajlar