Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

oha şaka maka basketbol bölümüne ilk mesajımı demin attım.

neyini konuşuyosunuz ki siz basketbolun? 10 kişi bi topu bi çemberden geçirmeye çalışıyo falan öyle bişeydi di mi

sen futbola da böyle başlamıştın dimi ahahah
Mesaj tarihi:
biraz once orlando - bobcats macını izlerken, bi spiker baglandı yayına ve brandon roy'un bu gunku macta oynayacağını soledi. ilk 5 başlicakmıs.
Mesaj tarihi:
orlando'da baya ezdi şarlot'u. son hucumları cok kotu oynadı şarlot. seri bitti ztn. umarım sonraki macı kazanır şarlot. iyi bi takımları var ama tabi tecrubesizlik vs. en azından 1 maç kazansalar cok iyi olur.
Mesaj tarihi:
110-89 Fisher bildiğin şaka ya. Ne kadar iyi kadro olursa olsun en azından guardın ortalama bir oyuncu olsaydı bu kadar vasat bir oyuncuyla final filan göremez ki bu turda tehlikeye girdi. Lakers şampiyon olursa mucize olur kanımca.
Mesaj tarihi:
kobe takım arkadaşlarını oynatmalı eleştirilerinden sonra bu maç "tamam atmıyorum lan hadi kazanın bakalım" mesajı mı vermeye çalıştı ilk yarıda, yoksa ben fazla mı kuruntuluyum

westbrook inanılmaz akıllı oynuyo ya, sahayı müthiş hızlı katedio topla beraber. orta mesafeleri de böyle sokarsa lakers'ın onu durdurması imkansız

bir de ibaka'ya bayılıyorum, onun mücadelesi ve atletizmi olmasa imkanı yok lakers uzunlarıyla başetmelerinin
Mesaj tarihi:
radagast62 said:

kobe takım arkadaşlarını oynatmalı eleştirilerinden sonra bu maç "tamam atmıyorum lan hadi kazanın bakalım" mesajı mı vermeye çalıştı ilk yarıda, yoksa ben fazla mı kuruntuluyum

westbrook inanılmaz akıllı oynuyo ya, sahayı müthiş hızlı katedio topla beraber. orta mesafeleri de böyle sokarsa lakers'ın onu durdurması imkansız

bir de ibaka'ya bayılıyorum, onun mücadelesi ve atletizmi olmasa imkanı yok lakers uzunlarıyla başetmelerinin

Kobe tam herkesin istediği gibi oynadı ve ne oldu yenildiler. Abarttı sanki biraz.
Mesaj tarihi:
Bence fevri konuşuyorsunuz, Thunder heyecan verici bir takım ve kesinlikle %100 mücadele ediyorlar fakat Lakers'ı itin mabadına soktunuz.Şampiyon olunurken de finale çıkarken de Fisher oynadı guard pozisyonunu.Bu sezon da en azından finalde Lakers olacaktır.

Bynum-Gasol-Artest-Kobe-Odom gibi adamlara sahipken feragat etmen gereken pozisyonlar olabilir, Westbrook'u durdurması beklenemez Fisher'ın, ondan beklenen ceza üçlükleri ve 4 maçtır bunları atıyor da.

Asıl sorun ligin en kuvvetli pota altı olan Gasol-Bynum ikilisinin domine edememesi.
Mesaj tarihi:
Ondan beklenen hucumda daha fazlası. Savunmada bu kadar etkisiz bir adam hücümda telafi etsin bari. Son maç o ceza üçlüklerinide beceremedi. Ben o 3lükleride istemiyorum Bynum ve Gasol'e top indirsin yeter. Başka hiçbişey yapmasın. Fisher'ın böyle ekisiz oynaması Kobe'yide etkiliyor. Adamlar biliyorki her top kobede Fisher gg adamın ne yapcağı belli. Lakers ayrıca geçen yılki performansla oynamadıki sezon boyunca. Gasol bi iyi bir kötü mesela bu sezon.
Mesaj tarihi:
Ha birde eskiden Ariza vardı hücümda sorun yoktu. Şuan artest var her ne kadar savunmada müthiş oyuncu olsada hücümda Ariza'nın yanından geçemez. Yoksa geçen yılda fisher hucumda yaardımcı olmuyordu Kobe'ye bu görevi Ariza görüyordu. Şimdi Ariza Artest değişiminden sonra Fisher'ın hücümda normal seviyede bir guard kadar en azından oyunun hakkını vermesi lazım.
Mesaj tarihi:
abi tam wild wild west yalnız. yine belki favoriler goturur isi ama kesinlikle beklenmedik bir batı finali de cıkabilir. dogu da tam tersi, 3 takım var sadece finale gidebilecek.
Mesaj tarihi:
geçen yıl rakip'te yoktu ki lakers'ın karşısında. Sakat dolu bir boston,orlando, kötü bir cleveland. Thunder sürünüyordu zaten genç takım oldugu için. Zorlanmadan geldiler final'e. Orlando'nun da pil'i bitikti artık güçlü rakipleri yenip geldiler.
Mesaj tarihi:
toggie said:

abi tam wild wild west yalnız. yine belki favoriler goturur isi ama kesinlikle beklenmedik bir batı finali de cıkabilir. dogu da tam tersi, 3 takım var sadece finale gidebilecek.

Bencede batı baya karışacak. Doğuda Boston zorlanarakta olsa finale çıkabilir. Yani kadro müthiş, tecrübe hatsafada, her oyuncu hakkını verse Boston süpürür.
  • Yeni Oluştur...