Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Doğu
Chicago - Cleveland (1-4)
Milwaukee - Atlanta (3-4)
Charlotte - Orlando (1-4)
Miami - Boston (2-4)

Batı
Utah - Denver (4-2)
Oklahoma - Lakers (0-4)
San Antonio - Dallas (4-2)
Portland - Phoenix (1-4)

son dorde de dallas,utah,cleveland ve orlando kalir.
Mesaj tarihi:
ahauhauhauh arkadaşlarla bracket yaptık. kazanana bişeyler alıncak toplanan paralarla kazanana. adam dedi tahminlerin tutarsa ben direk cebimden bi o kadar daha koyucam. gogogogo miami to conferance finals.
Mesaj tarihi:
sakatlanıp yerde kalan paul pierce'ın olduğu yere gelen ve niyeti bile belli olmayan q-rich'i dirseğiyle itip ortamı geren sonra üstüne bi dirsek daha atıp kenara kaçan garnett'e ne desem bilemedim

skor 81-75 boston lehine ve 40 sn. var maçın bitmesine

edit: garnett 2 teknik faul alıp atıldı
Mesaj tarihi:
Mehmet Okur kapattı sezonu.

Bu arada Garnett'in yaptığını doğru bulmasam da, bildiğimiz Garnett ışığı verdi rezil hareketleriyle.Nedense Cavs veya Magic'in patlamasını istiyorum, çamura devam Garnett
Mesaj tarihi:
Şimdi Amerikada saat 9 küsür. Lakers maçı oraya göre 3te. Yani yaklaşık 6 saat sonra. NTV spor maçı 22de gösteriyor. Şuan Türkiye saatide 17 küsür. Yani yaklaşık 6 saat sonrası 23 oluyor. Bu maç bizim saatimize göre tam olarak saat kaçta?
Mesaj tarihi:
emin değilim ama ülke çok geniş olduğu için yerel saat dilimleri kullanıyorlar sanırım, o yüzden eyaletler arası farklılık gösterebilir

nba.com'dan bakarsan maçların saatine karışıklık yaşamazsın
Mesaj tarihi:
ntv'nin yayın programına bak ya

said:
# 20:55 %100 FUTBOL*
# 21:10 BAŞBAKAN NTV'DE
# 23:00 %100 FUTBOL*

başbakan yayın akışını trollemiş resmen, onun yüzünden saat 10'daki r.madrid-valencia maçı ntvspora kaydırılmış, olan nba yayınına olmuş
  • Yeni Oluştur...