arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 NTFS.safe mode da yaptım, sildim ama bi daha girdi.var eksik yaptığım bişey kesin, ama bulamıorum.bugüne kadar en fazla norton u yüklerdim son adım olarak , hallederdi.bu olayda ise norton zaten yüklüydü ona rağmen başıma geldi.[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Demek ki teknoloji gelişiyor ...[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 temp klasörünü silmen lazm. downloaded program files diye bir klasör var onun içinde de olabilio bu tip programlar. her türlü temp klasörünü silmen lazm. bilgisayarımda C: ye sağ tıklayıp özelliklere gittiğinde ilk sayfada altta temizle diye bir seçenek olması lazm orda işte bütün temp dizinlerini silebiliosun. onu denedinmi ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar