Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ben upload ederdim de,yahoo göçüyo 3 kişi indirdikten sonra :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben zamanında şurdan indirmiştim. ayça ve elma şekerleri falan. http://www.geocities.com/eski45/sarkilar.html şuanda kapalıymış download. yakında açılcakmış[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 zo. guncel kalalim. kulturunuze sahip cikin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Gurbetten gelmişim yorgunum hancı Toprağı bol olsun rahmetli Tanju Okanın neler yazmış bize ne varsa eskilerde var bu Türkçe ya da yabancı farketmez 1995 ten sonra müzik bütün dünyada bozulmaya başladı nerde eskilerin temiz,özlü ve güzel anlamlı şarkı sözleri nerde şimdinin manasız sadece klibi güzel olsun diye yapılmış ruhsuz şarkıları yaşasın eski dünya kahrolsun gelişen toplum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 tanju cok ayyasti bayiyor ic ic ic ic ic sen de ic sarkilari.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Onu ayyaşlığa itenler utansın adamın hayatı dost kazığı yemekle geçmiş zaten ama severim ben Türkçe olarak sevdiğim çok az şeyden birisidir yaşasın Dr.skull hatta her neredelerse Türkiyede yaptıkları için teşekkür etmek isterim içimden geldi :p[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ehem ehem: bugun itibariyle mp3 lerin bir kismina ulasmis bulunuyorum, digerleri icin pazartesini beklemem gerekiyor. su anda elimdekiler: baris manco, ilhan irem, esmeray, alpay, adamo, cici kizlar, erol buyukburc, sezen aksu, nilufer, zerrin ozer, semiha yanki, uc hurel, berkant, cem karaca, erkin koray, timur selcuk, erol evgin, edip akbayram budur. akliniza sarki ismi ya da sarkici ismi gelirse buraya yazin ki calismalarim o yonde sursun. bu pazartesi yapiyoruz programi hayirlisiyla :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 eee hmm simdi edi ben soyle seyler istiyorum hani bim bam bom, eee aaah kaaal biiim, sonra kovaladikca kacan ates bocegi misin filan. anlamissindir sen. bunlari bu sekilde destelersen ayyas sarkisi arayanlar tanju okan, boyle catlak patlak sakiz sarkilari arayanlar da oyle ucuc bocekleri gibi gruplari bulabilir. program degil, data gerek beeni beeni.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 atesbocegi, beyaz kelebekler falan aramaktayim su anda zaten.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bu eski şarkıların klipleri bence esas bomba olan sezen aksunun ya da nilüferin ya da ajda pekkanın ya da diğer envai çeşit sanatçının günümüze ne kadar da piyasalaştığının daha derin izlerini ve kanıtlarını taşıyorlar o küflenmiş klipler Bu arada bu konuyu açınca aklıma ilk hisseli harikalar kumpanyası geldi erol evginli perhan kutmanlı yıllar geldi trt tek televizyon o geldi hatta siyah beyaz sora ayşe tatile çıksın geldi değerini bilemedik o yılların şimdi uğraşırız işte böyle petek dinçözle ya da pop furyasının diğer ögeleriyle Fabrikada kendi içer gibi tütün saran kızlara veya çiçeğimi kopartıp ellere verenler geride kaldı[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 eveeet artik kesinlesti, guzelce yapiyoruz programmimizi, sarki isimleri ve kimlerin soyledigine ihtiyaci olanlar icin: Beyaz Kelebekler - Sen Gidince Cici Kizlar - Sen Gidince Yasemin Kumral - Bim Bam Bom Seyyal Taner - Son verdim kalbimin isine Hursid Yedigun - Cilli Bom Yeliz - Bu ne dunya kardesim (ayrica bunun hababam versiyonunu da buldum) Erol Buyukburc - Sevemem (shubuo nun sarkisi) Erol Evgin - Sevdan Olmasa, Ne istersen iste benden Melih Kibar - Hababam sinifi theme Dario MOreno - Deniz ve Mehtap, Arkadasimin Askisin Alpay - Fabrika kizi, Eylulde gel Tanju Okan - Hasret, Serefe Berkant - Samanyolu Esmeray - Unutama beni Ayten Alpman - Son bir defa Semiha Yanki - Seninle bir dakika Melike Demirag - Arkadas Nilufer - Kim Arar Ajda - Sevecegim gezecegim, Hos Gor Sen Sezen Aksu - Haydi Gel Benimle ol, KAybolan yillar Ilhan Irem - KOnusamiyorum, Anlasana vs... bim bam bom diycez hep beraber :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Beyaz Kelebekler - Sen Gidince Cici Kizlar - Sen Gidince Yasemin Kumral - Bim Bam Bom Seyyal Taner - Son verdim kalbimin isine Hursid Yedigun - Cilli Bom sunlar iyiymis evet. bu tarzda daha cok sarki olmasi lazim halbuse ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 DC ++ DA bulabilirsiniz hemde bir çok "eski 45 likler" diye arattrın bulursunuz[signature][hline]Weroq Duilwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 artık bunuda burayamı yazıonuz yav.Gidin D&R gibi bi müzik bayisine söyleyin ordaki görevli kişiye çıkarsın 1000 tane o kişilerin kasedi yokmu sanıyorsun ?[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 dnr a gidicez bim bam bomun icinde oldugu 10 sarkilik kasedi alicaz, sonra ah kalbimin icinde oldugu 10 sarkilik kasedi, sonra digeri sonra oburu. 100 kaset alip cikicaz. ver parasini hemen yapayim. buraya yaziyoruz evet.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 simdi nasi olucek bu gun ve saat kacta ? ayrica edi bu sarkilarin tarihcelerini, solistlerini, grup biyografilerini, kisacasi datalari nasil ogrenebilecegiz ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bu gece mi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bu gece saat 12 de olcek. fakatindan ben cumartesi gecesi de bi kismini caldim bunnarin. o bakimdan ilgi cekecek mi bir daha acaba? ben yine de calcam tabi ki. istekler konusunda da yonlenicem + acuk biografik arastirmaya da gircem.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 eee oooo ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar