BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ha bide çok merak ettim ciddi ciddi buna inanan varmıdır yahu?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: BlaCk_DmC, 10 Temmuz 2004 11:35 tarihinde demiş ki: Ya daha önce çok açıldı bunun Deathclock.com'Lusundan falan yalan hikaye Zaten arada gıcık bi resim gösterip sinirlerimi bozmama neden oldu uyuz oldum biraz fakat Penis'imin ömrünü ögrenmek ısterdım hani lol. 50-55 e kadar götürür seni penisin[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Friday May 25 2063 ? Oha 90'ı gececem[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Tuesday, May 11, 2055 oha yaşıyom ben baya ozm buluslara baslayım uni bitince feci buluslar yapcam 2050 yıllarında artık nasıl net baglantım olur be lagsız fln oyun oynarım :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 25 yıl diyor bana da[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 15 Mart 2062 diyor vay be... :)[signature][hline]~Lthspll~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Thursday, June 29, 2079 eheh daha epi var be amma uzun yaşacakmışım bende.98 yaşında ölücekmişim,biraz daha kasıp 100 e tamamlarım belki :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bana 8 yılın kaldı dedı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bana 1 haftan kaldı dedi hakkınızı helal edin :) Eşhedü enla ...[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 1 hafta mı?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ehuehu 8 yılım kalmıs ılk yaptıımda 90 yılım vardı sacmalıı gorun ıste=[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 benim 16 yılım kalmış :)[signature][hline]Ne derinlikte görürse hayatı insan, o derinlikte görür ıztırabı da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 abi ben ölüyordum hakkaten, öleceksin dediğinde. kalbimde çarpıntı var şu an ehoe. yapanın allah cezasını versin, de benimki gibi 18 yıl 2 ayı kalsın. tögbe estagfırıldak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Marduğu görüyorum,oley...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bilmeden yasamak daha heyecanli neden bu heyecani boziyim ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 oy oy benim daha çok var şu an yaş 18 ve 36 yıl 3 ay ömrüm kalmış yeter dimi ama ? :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 25 yıl 5ay ömrüm kalmiş :o[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/3x [i]†Grand†Cross† Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Rofl ilk seferde 48 yıl 4 ay verdi ömrümü, alkol sigara işaretliydi, tekrar denedim alkol ve sigarayı çıkarttım listeden ömrüm 19 yıla indi.. o zaman ben bırakmıyım bunları içmeyi...[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bırakma zaten hayatın tadını çıkardığında çekilmez oluyordur ondan azalmıştır :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ordaki uğurlu sayıya baktınızmı beimki 461091.05475 buymuş :lol:[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 tırstım lan oneydi!!! hemen öleceksiniz dedi zuhahuzauhz eh be bu bile biliyor benim ne gereksiz bi insan oldugumu :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar