Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölüm Gününüzü Öğrenin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 10 Temmuz 2004 11:35 tarihinde demiş ki:
Ya daha önce çok açıldı bunun Deathclock.com'Lusundan falan yalan hikaye Zaten arada gıcık bi resim gösterip sinirlerimi bozmama neden oldu uyuz oldum biraz fakat Penis'imin ömrünü ögrenmek ısterdım hani lol.

50-55 e kadar götürür seni penisin[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
Friday May 25 2063 ? Oha 90'ı gececem[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Thursday, June 29, 2079
eheh daha epi var be amma uzun yaşacakmışım bende.98 yaşında ölücekmişim,biraz daha kasıp 100 e tamamlarım belki :)[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
ehuehu 8 yılım kalmıs ılk yaptıımda 90 yılım vardı sacmalıı gorun ıste=[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
abi ben ölüyordum hakkaten, öleceksin dediğinde. kalbimde çarpıntı var şu an ehoe. yapanın allah cezasını versin, de benimki gibi 18 yıl 2 ayı kalsın. tögbe estagfırıldak.
Mesaj tarihi:
Rofl ilk seferde 48 yıl 4 ay verdi ömrümü, alkol sigara işaretliydi, tekrar denedim alkol ve sigarayı çıkarttım listeden ömrüm 19 yıla indi.. o zaman ben bırakmıyım bunları içmeyi...[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Mesaj tarihi:
Bırakma zaten hayatın tadını çıkardığında çekilmez oluyordur ondan azalmıştır :)[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
ordaki uğurlu sayıya baktınızmı beimki
461091.05475
buymuş :lol:[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...