lloll Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 scoutu olanlar ve oyniyarak gormus gecirmis insanlardan template yardimi bekliyoruz.az cok template yapmayi biliyoruz fakat tam olarak hala dex str en fazla kac ola bilir tam kavriyamadik yani resist cap 26 stat cap 75 skill cap 11 bunu biliyoruz ama bundan daha fazla oluyor.. bide buna tam bi aciklik vere bilecek bilgili bir kisi yazarsa cok seviniriz simdiden yardimlariniz icin cok saolun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Resistlerin cap 26 dır fakat seçmiş olduğun race e göre + resistler alırsın...Mesela 26+5 gibi resistlere çıkabilmen mümkün...Tabiki hangi resistin +5 veya başka bir rakam olacağı seçeceğin race e bağlıdır...Stat cap +75 dir fakat Toa bonuslarla yani toa itemlarda gördüğün Bonus to Cons Cap 10 gibi yazılarla bunu bildiğim kadarıyla +100 e kadar çıkartabiliyorsun yani Cap increase'lerle +25 stat kazanabiliyorsun... Meele speed veya Meele damage increase gibi bonuslarda ise cap +10 diye biliyorum...skiller ise +10 skill + rr puanin dir...örnek verirsek rr4 olduğun zaman +10+3 puan ile +13 skill punanına ulaşman mümkün... Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL50 4L7 Sorcerer] Kibos [LVL49 Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lloll Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 him anladim peki bana tempşate vere bilecek varmi acaba scout template Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar