Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Altay Ne Yapmak Istiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu dostum şarkısı ne garip şarkıdır ya adam zaten garip adam trance türkü karışımı bişey yapmış bence cok aptalca cok komik ya dostum dostum dostum gelseneee e e e e e e ordada el hareketleri yokmu kopuom ya :)

orda dıscak dıscak dıscak arkadada giymiş yöre kıyafetini kaşık la fln abuk şeyler yapıyor...

bu adam müzikden cekilmeli bence...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Mesaj tarihi:
bıu tip üzerine edilecek her kelime bile boşa harçanmış adenozintrifosfat bence.bak hatta ben boşa harcadım.
ama dostum güzeldir hatta süperdir.ama bu bi tarafıma benziyen adamlar ve kadınlar tarafından bok edilmektedir.[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Mesaj tarihi:
Bu altay barların pavyonların adamı öyle klipten albümden falan anlamaz.[signature][hline]Madcat..
Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz?
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 03 Ağustos 2004 00:53 tarihinde demiş ki:
bu dostum şarkısı ne garip şarkıdır ya adam zaten garip adam trance türkü karışımı bişey yapmış bence cok aptalca cok komik ya dostum dostum dostum gelseneee e e e e e e ordada el hareketleri yokmu kopuom ya :)

Ne kopuşkan birisin sen öyle.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
Mesaj tarihi:
Ya onu bırakın da Pir Sultan Abdalın güzelm türküsünün resmen içine etmiş adam ya!!
Kış ola bağlana,
Yolların dostum
Dostum,dodtum
Dostum,gelsene can
[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
erutan adamlar doğru söylüyo..değmeyecek adamlar hakkında ne topic açmaya gerek var ne yazı yazmaya..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
haklısın ama bu adam iptal ediyor beni :) sabah çalıştığım yere gelecekken gördüm tv de :D
izledim koptum bittim yaf :D

iptalim bu adam komedi bi arada zenci bı kıza cikolata diye mi ne öle abuk bi şarkı yapmıştı zencı kız oynattıydı öğk ne dedim o ya açmış öndende 2 tane düğme ne manyaklar var dünyamızda ey Allahım sen mukayet ol zihnimize :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Mesaj tarihi:
daha neler var neler.. hiç açma bu konuyu ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
  • Yeni Oluştur...