Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Ranger

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

heart gold & soul silver varken gecicen bunlari

http://images2.fanpop.com/image/photos/8700000/marioXkotone-kotone-8770579-458-458.jpg

FireRed & LeafGreen çok farkediyor mu onlar nasıl biliyor musun gerçi onlarda eski şöyle yepisyeni bi remake yapsalar ya Red'e falan :(
Sosyal ağlarda paylaş

online competetive cok iyi, 4-5 sitede organized play kasan adamalr var smogon PP filan ama cidden herifler min max in allahini yapmis, bunlarin karsisina cikaricak takim kurmak cok zaman aliyor

/v/ de friend number takaslari filan var, surekli maclar oluyor filanda takip etmesi zor

wii den oyniyorum ben, guzel matchmaking varda ondada paso japonlar gelip ustumden geciyor, hack vakasina daha rastlamasamda min max in bokunu cikaran adamlar var sinir ediyorlar

soul silver&heart gold ikinci jenerasyonun remake i, gold&silver zaten cikmis en iyi iki pokemon oyunuydu, butun ozellikleri koruyup 3rd gen ve sonrasi eklenen butun ozellikleri gayet guzel eklemisler, zamaninda 2 kere oynamama ragmen hala buyuk zevkle oynuyorum

gerci tam zevkini almak icin orjinal almak gerekiyor, oyunun icinden pedometre cikiyor bitane, gerckete yuruyerek level filan kasiyorsun super birsey, oyuna ekstra kattigi birsuru sey var
Sosyal ağlarda paylaş

legendery ile pek alakasi yok pedometrenin

oyunda yakaladigin pokemonu transfer ediyorsun, yurudukce leveli artiyor

bunun yaninda 20 adim bir watt veriyor, 3 watt ile item ariyabiliyorsun pedometrede bri minigame ile, yada 10 watt harcayip sectigin route da random bir pokemon ariyorsun

her route da 6 tane filan tur var, oyunu ilk alinca 2 route acik watt toplayinca 8 route, oyunu bitirince gene watt ile bi 8 route daha, wi-fi eventleri veya event legenderyleri ile yeni routelar aciliyor, oyunu bitirene kadar yakaliyamadigin cogu turu ancak pedometre ile aciyorsun, gene ozel movesetli birsuru pokemon var sadece pedometer ile alinabilen

misal gengar in en populer staller buildlerinin kilit move u destiny bond u anca lvl 50 de alabiliyorsun fakat pokewalkerda baya rare lvl 15 destiny bond bilen ghastly var

pokemonun metagame i gameplayden cok plan ustune kurulu, 500 kusur pokemon var, her pokemona ortalama 20 tane moveset cikarabilmek mumkun, bunun yaninda nature IF ve effort value, breeding ve egg movelarini isin icine katinca sayisiz olasilik cikiyor

misal magmar Fire type, weaknesslari belli, base statlari belli en iyi stati special attack, buildleri filan hep special lar ustune kurulu

atiyorum rakibimin water pokemonu vardi, ben onu grass ile asagi aldim karsidaki adam magmar cikardi

simdi benim grass type i normal sartlar altinda one shotliyabilir magmar, special defense im dusuk physicalim yuksek

otomatik switch hakkimi kullanip magmar in karsisina su tipi cikariyorum, kullandigim su tipinin special defense i yuksek physicali dusuk

magmar cat diye thunder punch i cakip one hit KO cakiyor, adam special atatck stati yerine nature ve EV kasip physical i yuksek bri magmar yapmis, breeding kasip magamrin normalde breeding haric ogrenemedigi thunderpunch i edinmis

bu bir ornek sadece, rakibi cok iyi okiyabilmek cok iyi dusunebilmek gerekiyor pokemon metagame inde, kazik kadar adamalrin hala oynamasinin sebebide metagame in boyle keyifli olmasi

gecen gun japonun biri duz boyle cok kullanilmiyan bir pokemon cikardi karsima, klasik swords dance ile basladim (self attack buffi), lanet olasinda encounter boyunca tek move kullandirip attack power i yuzde bilmemkac arttiran bir item varmis, trick ile elindeki itemla benimkini takasladi, switch in yapicak baska pokemonumda kalmamisti 4 turn swords dance basa basa maci kaybetmemi izledim direk, normalde one shot aticagim rakip 4 turn azar azar vura vura bildigin cherry slap yapti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...