Kharon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 http://www.bhphotovideo.com/images/images345x345/628859.jpg Cihazin ozellikleri ; 2.26GHz Intel Core 2 Duo 2GB (2x1GB) RAM 160GB 5400rpm Hard Drive SuperDrive nVIDIA GeForce 9400M 256MB Graphics 13.3" Glossy Widescreen LED Backlit Display Secure Digital (SD) Card Slot iSight Webcam, Bluetooth 2.1+EDR802.11n AirPort Extreme cihaz alindigindan beri 4gb 2+2 1066mhz ddr3 crucial ramlerle birlikte kullanildi. Kendi stok ramleri 2x1 ddr3 1066 ile satmayi dusunuyorum. 90 dolar olarak farkini verene crucial ile birlikte yollarim. pili gayet iyi durumda hala, snow leopard ile 6,5-7 saatlik bir batarya omru soz konusu. kozmetik olarak ust kapakta cok ufak bir cizik mevcut uzerine zamaninda kalem dustu. Cok merak eden olursa macro bir fotograf cekebilirim orasi icin. bunun disinda adaptorunun ustundeki jelatin bile duruyor tozlanip kirlenmesin diye. dusundugum fiyat 1000 dolar Takas dusunmuyorum. Ankarada olanlar cihazi elden gorebilir. Edit: Baya bir soran oldu, topyekun cevaplayayim bundan sonraki ilgilenecek arkadaslara. Cihaz new york apple store dan alindi. temmuza kadar garantisi devam ediyor, kutusu yok fakat tum kutu icerigi aynen ciktigi gibi saklanmis durumda. Calismasinda herhangi bir sikinti kesinlikle yok. hali hazirda su anda ustunde snow leopard + windows7 calisiyor tamamen problemsiz olarak. windows7 lisansi bana ait oldugu icin onu vermeyi dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 takas yokmuş pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Ayrica gg den taksit imkanlarindan yararlanmak isteyen olursa onu da ayarlamaya calisirim. Bildigim kadariyla vade farki olmadan %10 uzerinden hesaplaniyor tum urunler. 1650TL/taksit sayisi seklinde birseye geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Cihaz satildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar