Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik 13inch Macbook Pro aluminum unibody

Kharon

Öne çıkan mesajlar

http://www.bhphotovideo.com/images/images345x345/628859.jpg

Cihazin ozellikleri ;

2.26GHz Intel Core 2 Duo
2GB (2x1GB) RAM
160GB 5400rpm Hard Drive
SuperDrive
nVIDIA GeForce 9400M 256MB Graphics
13.3" Glossy Widescreen LED Backlit Display
Secure Digital (SD) Card Slot
iSight Webcam, Bluetooth 2.1+EDR802.11n AirPort Extreme

cihaz alindigindan beri 4gb 2+2 1066mhz ddr3 crucial ramlerle birlikte kullanildi. Kendi stok ramleri 2x1 ddr3 1066 ile satmayi dusunuyorum. 90 dolar olarak farkini verene crucial ile birlikte yollarim.

pili gayet iyi durumda hala, snow leopard ile 6,5-7 saatlik bir batarya omru soz konusu. kozmetik olarak ust kapakta cok ufak bir cizik mevcut uzerine zamaninda kalem dustu. Cok merak eden olursa macro bir fotograf cekebilirim orasi icin.

bunun disinda adaptorunun ustundeki jelatin bile duruyor tozlanip kirlenmesin diye.

dusundugum fiyat 1000 dolar Takas dusunmuyorum. Ankarada olanlar cihazi elden gorebilir.

Edit: Baya bir soran oldu, topyekun cevaplayayim bundan sonraki ilgilenecek arkadaslara.

Cihaz new york apple store dan alindi. temmuza kadar garantisi devam ediyor, kutusu yok fakat tum kutu icerigi aynen ciktigi gibi saklanmis durumda.

Calismasinda herhangi bir sikinti kesinlikle yok. hali hazirda su anda ustunde snow leopard + windows7 calisiyor tamamen problemsiz olarak. windows7 lisansi bana ait oldugu icin onu vermeyi dusunmuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...