pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: elma, 10 Temmuz 2004 19:01 tarihinde demiş ki: isim vermiyoz işte elma de sen :D isim vermiyorsun ama resim veriyosun ne iş :D[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 rıza misty nerde ?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 benimde bi anım varda... boşver anlatmiyim neyse anlatiyim şiimdi arkadaşla counter oynuyoruz kronun biri geldi :) yanımıza oturdu bende gireyim fln dedi gel dedim ona geç fln dedim tamam fln dedi işte böle ilk 20 30 el fln verdim ellerine deli olmaya başladılar bunlar (arkla krocan :D) yanımdaki kroyu öldürdüm cocukla kapışıom adam şey dedi öl lan bittim orda böle benle kapışırken sağ elişme >(maus olan tarafda) eliyle vuruo fln cok komik adamdı.ulan atarimi oynuyoz eskiden ateri salonunda cok yaparlardı :) koluma fln vururlardı ama nafile paso verirdim ellerine koptum ya abi biz arkadaşla zor tutuoz kendimizi gülmemek icin müheü orda olcaktınız cok komikti ya[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar