lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 şimdi ben güzel sanatlar alanında hollanda da bir kaç üni ye başvuru yapmak istiyorum. orada yakınlarım var ve onlarla kalacağım 27 yaşındayım, iktisat mezunuyum, ingilizcem iyi, gitmeden hollanda dili içinde kurs alacağım bilgisi olan yada orada olan arkadaşlardan tavsiyeler nelerdir, bide mesela öğrenci vizesi alabilmek için mutlaka oradaki bir üniversiteye kabul edilmiş olmak mı gerekli? vize işlemleri nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Hollanda guzel yer ama cok Turk var (Turkten ne anlatmak istedigimi umarim anlamissindir) Eger bu kisilere degmeden yasayabilirsen gercekten guzel bir memleket birde hangi sehire gideceksin tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hollandada türkler hiç sevilmiyor maalesef, haklı olarak tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 helmond ta kalacaım yakınlarım var. işte ordaki yakında olan tüm sanat okullarınıda deneyeceğim. vize işleri hakkında bilgisi olan var mı, ben şu anda burda da öğrenciyim, ordaki bi okula kayıt yaptırmadan öğrenci vizesi alabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar