Mithr Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 http://urun.gittigidiyor.com/Roland-Micro-CUBE_W0QQidZZ26355819 buraya koydum arkadaslar, alicisi var gibi ama geri donmedi daha, bayaa ucuza birakiyorum zorunluluktan, almak isteyen varsa patiden, hizli davranabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ö.m attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyla alakasız ama tayf müzik güzel yerdi. Keşke kapanmasaydı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 evet keske :D sattim gibi arkadaslar, eger gumrukte sorun cikar da geri gonderirlerse istanbula geldigimde hibe ederim birine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Arkadaşlar hala satılık up diyorum. Fiyat 170TL yeterli benim için, eğer alıcı gözüyle bakan arkadaş olursa İstanbul'a getireceğim amfiyi. Şuan Kıbrıs'da bulunuyorum ve 11'inde İstanbul'a dönüyorum. İstanbul'da oturan ya da Türkiye'de posta ile almak isteyen arkadaşların mesajlarını bekliyorum izdivaç programı gibim yazdım ama neyse. :D Ürün bilgileri gitti gidiyorda duruyor hala. ps: Kıbrıs'tan türkiye'ye gönderirken sorun yaşamıştım, ürün geri geldi elime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 150 tl yaptım fakirim arkadaslar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar