sQu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Merhabalar. Makro çekim yapabileceğim bir fotoğraf makinesi almak istiyorum. Detaylı ürün fotoğrafları çekilecek (gıda ürünleri vs) bu yüzden kaliteli bir şey istiyorum. Çekilen fotoğraflardan poster ve menü gibi ürünler yapılacak. Fotoğraf işinden hiç anlamadığım için de sizlere bi sormak istedim. Canon ve Nikon marka iki çeşit makine önerisinde bulundular, makro objektif ile beraber 2000 - 2200 tl arasında bir şey tutuyor. Bu konuda önerileriniz nelerdir, bu makineler çok mu fazla kaçar yada daha ucuza işimi görebilecek bir ürün var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 nokia 5800 al gunduz cok guzel cekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 30d ve 17-70 macro zoom lens satiyorum ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 canon 450D + canon 100mm lens 2.000 tutar çok da güzel olur tabi ticari amaçlı ürün fotoğraflarını işin hakkını vererek çekmek için bunun üstüne daha ışıktır şemsiyedir falan fişman almak lazım da ben bilmem onu fotoğraftan hiç anlamıyorsanız bu işi sizin yerinize yapacak birini bulsanız f/p açısından daha kârlı çıkarsınız gibi geldi aslen bana :P özellikle poster, menü vs. işyeriniz için tek seferde yapılcaksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Zaten tek seferlik çekim olmadığı için makine almak istiyoruz. Her ay ortalama 8-10 kez demo ürün çıkıyor ve bunların her biri için fotoğraf çekecek bir arkadaş bulmak zor oluyor ki bulunsa bile zaten istediği fiyatlar genelde yüksek olduğundan makine almak çok daha uygun geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Nikon D90 + Nikon 60mm 2.8 G Nano iyi gider. Veya 90mm Tamron. Hangi odak uzaklığı işinizi kolaylaştırıyorsa. Tabi makina ve lens kadar ışıkta önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 flaş yada dıger ısık kaynaklarından almazsanız , ne kadar ıyı foto mak lens de kullansan fotograflar leş cıkacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yav said: canon 450D + canon 100mm lens 2.000 tutar çok da güzel olur +1 kesinlikle buna katılıyorum. Canon 450D zira yeterli bir makine. Canon EF 100mm f/2.8 USM Makro Lens ise ateş pahası L serisi tadında bir lens olduğu söyleniyor (çekilen fotoğraflarda öyle gözüküyor) Yani en iyi sonucu bu tavsiyeden yola çıkarak elde edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar