silvery Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ya bu spora nasıl baslanır? ne yapmak gerek? nereye basvurmalı? ilgili sitede bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yay we ok bulmak lazım sanırım sora bi hedef bulup sabaha kadar çalışıcan.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 onun haricinde bişiler bulursan buraya da yaz ;)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 euhehu kursları var ama sayılı turkıyede ıstanbulda vardı aama sehır dısında adını hatırlayamıorm maalesef...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ekipman pahali bi kere kursa girerkende depozito felan filan istiyolar buna en iyi tatil koyu animasyonlariyla baslanir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ehe sly çok süper açıklamışsın :) şöyle 100-300 $ lık bir yayla başlanabilinir efendim.. Zira,benim bayağı bir başlama hevesim vardı,sevdiğim yay satılınca başlamadım :P okları bayağı pahalı ayrıca..Karbon olanlar var,sunta tarzı hededen yapılan var... Balsa-Alu olanlar var .. çok çeşitli ve uzun bir konu ;) ama en önemlisi,kolun,omzun,tüm vücudun güçlü olacak..Yayı germek ağlatıyor 30-40 atış sonrası...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Ben göbekli okçular görmüştüm uluslararası yarışmalarda??? :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Göbekli fakat eli kolu var değil mi? ;) Bendede var göbek...Ama 30Km pedalımı 1 saat çeviririm dümdüz yolda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Elven bow lazım abi diğerleri ağır oluyo çekmesi zor kastırıyo yawaş atıyosn. Bi ark yapıyo antalyada okulunda varmış ne hikmetse negüzel. Istanbulda yok böle şeyler..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 İstanbulda oturuyorsan FB,GS ya da BJK tesislerine gidip sor bi onların takımı vardır.Parayla falan kurs verebilirler.O da olmadı bi sürü yaz okulu aktiviteleri falan görmüştüm onlarda okçuluk da vardı yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bizim arkadaşta yay ve ok var bazen atmaya gidioz :) bazen abarıp diablodaki amazon a özenmeye calısıom belime takıp ok çuvalını :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar