Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okculuk

silvery

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
euhehu kursları var ama sayılı turkıyede ıstanbulda vardı aama sehır dısında adını hatırlayamıorm maalesef...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
ehe sly çok süper açıklamışsın :)

şöyle 100-300 $ lık bir yayla başlanabilinir efendim..
Zira,benim bayağı bir başlama hevesim vardı,sevdiğim yay satılınca başlamadım :P

okları bayağı pahalı ayrıca..Karbon olanlar var,sunta tarzı hededen yapılan var...
Balsa-Alu olanlar var ..
çok çeşitli ve uzun bir konu ;)

ama en önemlisi,kolun,omzun,tüm vücudun güçlü olacak..Yayı germek ağlatıyor 30-40 atış sonrası...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İstanbulda oturuyorsan FB,GS ya da BJK tesislerine gidip sor bi onların takımı vardır.Parayla falan kurs verebilirler.O da olmadı bi sürü yaz okulu aktiviteleri falan görmüştüm onlarda okçuluk da vardı yanlış hatırlamıyorsam
Mesaj tarihi:
bizim arkadaşta yay ve ok var bazen atmaya gidioz :) bazen abarıp diablodaki amazon a özenmeye calısıom belime takıp ok çuvalını :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
  • Yeni Oluştur...