mixser Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 makinamda php nuke yuklu ama onu kullanmak istemiyorum makina linux acaba ne kullanabilirim ? php portal veya html bilginiz varsa bana sitesini verebilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 biri beni mi çağırdı?[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 valla apache diye bişi vardı ama php miydi yoksa asp mi hatırlamıyorum tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 apache ve mysql gibi şeyleri kullanman gerekli.. ama linux'da farklı içinde var galiba..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Ben anlayamıyorum soruyu, sorma ihtiyacı hissettim: Web server'ına php nuke kurdun ama kullanmak istemiyorsun? php-nuke dosyalarını silip html kullanabilirsin, asp kullanabilirsin? Web yayıncılığında var olan teknolojilerden herhangi birini kullanabilirsin. Yapmak istediğin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yani nasil diyim phpbb gibi birseyler lazim bana MySQL'da yuklu bunlara uygun bir site tasarimi yapmak istiyorum. bana yardimci olurmusunuz acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 anlamadım site tasarımı ne zamandan beri php nuke ile yapılıyor?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 en temizi phptriad kullanmanı tavsiye ederim beraberinde pc'ne apache mysql phpmyadmin herşey kuruyor gerçekten kullanışlı kullanımı için ise buradan devam edebilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Apache ile ben kafayı bozdum en sonunda frontpage den şaşmadım bünyem kaldırmadı php yi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: NuKe, 01 Ağustos 2004 02:51 tarihinde demiş ki: biri beni mi çağırdı? euhehue=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 NuKe çağırmışlar amma bi yardım edeydin ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar