Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni doğmuş kediler!!

rouquine

Öne çıkan mesajlar

Bugün okuldan eve geldiğimde bir kadının telaşla apartmandan çıktığını gördüm, sonradan bir sepet içinde 4 tane yeni doğmuş tekiri bizim apartmana bıraktığını fark ettim. Yeni doğmuş dediğim, 2 haftalık falanlar sanırım. Eczaneden şırınga aldım, süt vermek için uğraştım. bir türlü ağızlarını açmıyorlar, 3 saatte anca besleyebildim ama pek bir şey içmediler açıkçası. altlarına da kazak koydum, birkaç dakika sonra uyudular üst üste. Fakat ben 9-5 arası okulda olduğum için onlara nasıl bakacağımı bilmiyorum açıkçası. Daha önce kedi beslemedim, bu kadar minikken sahiplendirmek olur mu dersiniz? Ben olmuyor diye biliyorum ama anneleri olmadığı için başka alternatif yok gibi görünüyor. Onları emzirebilecek bir anne kedi de bulunabilir ama o çok küçük bir ihtimal, hem annenin bu yavruları kabul etmesi, hem de yavruların o sütü kabul etmesi gerekiyor, ayrıca öyle bir tanıdığım da yok benim. Sizden tavsiye istiyorum, ne yapabilirim? Veterinere götürsem yardımcı olur mu, veya sahiplendirmeli miyim? Çok acil, lütfen yardım edin. Bu arada yeni doğurmuş kedim var veya ben sahiplenip ilgilenebilirim diyenler olursa süper olur.
Sosyal ağlarda paylaş

kedileri bırakan kadını bul, anne muhtemelen oradadır. annenin yavrularını emzirmesine izin vermesi için yalvar kadına. çünkü memeleri süt doluyken, yavruların elinden alınması anne için de çok zor. kadın diretirse, veterinere götür diyeceğim de, almıyorlar bildiğim sokakta bulunmuş yavru ya da hasta hayvanları vet.ler. son çare ona da yalvar. o da olmassa birilerine vermeye çalış yavruları, ama yaşamaları güç olur annesiz, bir de verecek insan bulabileceğini de sanmıyorum. insanlara da yalvar. umarım bir şeyler iyi gider... kurtulur kedicikler...

ne yazık ki hayvanlarla ilgilenilmiyor ülkemizde, ne devletin, belediyelerin hayvanlara yönelik doğru dürüst plan-politikaları var, ne de çoğu insanımızın konuyla ilgili vicdan ve bilinci... sokakta milyonlarca evden atılmış kedi köpek ve yavruları var, çoğu da sefil bir şekilde ölüyor. kolay gelsin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...