Redogski Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 5-6 yıllık bi monitörüm var. dün bişey yoktu. bugün açtım oyuna bi girdim etrafta yanıp sönen noktalar var beyaz. o ekranın rengini tek yapan ölü piksel tespit etmek için olan programlardan birini yükledim yeşil sarı açık mavi gibi renklerde ekranın heryerinde yanıp sönen pikseller var. mesela şu anda mesaj yazılan yerin solundaki yer yanıp sönüyor öyle. daha anlatılır olması için bide resim çektim. bu olaya ne dediğini bilmediğim için aramada yapamadım doğru dürüst nette(ölü değil sıkışmış pikselde değil). nası çözerim bu olayı yau? bide monitör masrafı çıkmasın şimdi... bunda alt tarafta siyah görünüyor aslında heryerinde var monitörün ama yanıp söndüğü için böyle.. bunda zaten direk belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 beyaz tav$ani takip ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sorunu buldum =) Redogski said: 5-6 yıllık bi monitörüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 problem ekran kartında, monitör kablosunda veya jakında olabilir. tüplü olsa degauss yap düzelir derdim de lcd ise başka bir bilgisayarda dene, başka bir kabloyla mümkünse. aynı sorun oluyorsa at monitörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 genelde 4-5 pixelden fazla çıkınca garanti kapsamına giriyor ama 5-6 yıllık olmuş, geçmiş olsun dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 az önce yeni açtım monitörü yoktu 10-15 dakika oldu gene başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar