Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Andoria Bağlantı Sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
UO oynayayım biraz diyorumda Andoria kalabalık duruyor belli hareket var. Clientı indirdim UO-ML yüklü ama yok yani hesapta aktif bağlanamıyorum oyuna bir türlü.

Nedendir acep bilen var mı? Nebulanın clientı indirdim çatır çatır oynuyorum.
Mesaj tarihi:
Andoria mı ? +250 +300 civarı şişirme olduğunu biliyorsundur inşallah. Sırf emülatörün paket ayarlarıyla oynayınca bu şişirmeyi yapabiliyorlar. Adamların forumlarından anlayabilirsin player azlığını bakıma aldılar
Mesaj tarihi:
İftira atmak gibi olsa da çok fazla sunucunun hakkı yeniyor bu konuda bence nebulaya devam et en azından kaliteli bir sunucu diğer sunucular aşkı memnu gibi sürekli bi entrika dönüyo
Mesaj tarihi:
Artariel said:

Andoria mı ? +250 +300 civarı şişirme olduğunu biliyorsundur inşallah. Sırf emülatörün paket ayarlarıyla oynayınca bu şişirmeyi yapabiliyorlar. Adamların forumlarından anlayabilirsin player azlığını bakıma aldılar

+250 şişirmemi? AHHAHAHAHAHA.
Senin serverin hangisi onda oynasın?

Türkiyenin en dolu sunucusu Andoria, Günde ortalama 350-400 player görüyoruz. Yok paket ayarlarıyla falan oynamış ahahah.şaka gibisin lamer. 5 aydır sunucu açık, FORUMLARI NEDEN KAPATIYORUZ SAYIN LAMER. Çünkü forumdan saldırı alıyoruz ve kapattık.
Mesaj tarihi:
Mike said:

Artariel said:

+250 şişirmemi? AHHAHAHAHAHA.
Senin serverin hangisi onda oynasın?

Türkiyenin en dolu sunucusu Andoria, Günde ortalama 350-400 player görüyoruz. Yok paket ayarlarıyla falan oynamış ahahah.şaka gibisin lamer. 5 aydır sunucu açık, FORUMLARI NEDEN KAPATIYORUZ SAYIN LAMER. Çünkü forumdan saldırı alıyoruz ve kapattık.

Bana hikaye anlatma lütfen zaten sunucu senin gibi birisine aitse tam bir fail.
  • Yeni Oluştur...