Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Bilinen o hödük koca kasalı yenilerinden olur eskisinden yani o renksiz ekranlardan olan bile olur. Öle yastık altı kalmış sorunsuz bi alet arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?27,4798798 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 benimki zamanında çalınmasa satardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 mokoko o minilerden deil yav. İlk çıkan o hayvanat boyutlu olanlardan yada onların yenilerinden istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Iphone'a eş mi arıyorsun lan ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 beyaz tenli balık etli bi ipod gider alşkdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 mokoko'nun linklediği 1. nesil(ki sonrasıda yokki zaten :) ) ipod mini aga ayrıca yeşil renk pek açmaz beni :D Nese yokmu yav hayvanat boyutlu ipod u olan aaa edik: Atilla bas git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bu http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/98/IPod_video_30_GB_white_2.jpg 80 gb 250 e bırakırım, elden satış ankara. edit grisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 2 gb nano da var oda 50 lira saysak olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ankara .. zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hekır mı oalcaksın? haxxorlayacak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 haxxorlayahk hekkırlayahk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 4gb nano2 var 100 tl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 nano deil abi nano bendede var. 3-4 sene önce 30 gb video mu çaldırmıştım. o tarzda büyüklerinden istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ben eskisinden isteme niyetin anlayamadım.. valla çok merak ettim.. hani filmlerde görüyoruz ya eski ipodlarla şifre kırma fln yapıyorlar bilmemne.. tabii ötrnek kötü oldu da.. hani amaç dılı mı kullanacaksın? yoksa film müzik için istiyorsan ikinci el aypodtaç baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 iphonumda var itouchımda. ama ne biliim onları kullanmak daha hoşuma gidiyor. evde var çünkü alayından minisinden tut nanosuna kadar ama ilk çıkan o en büyük boy olan beyaz ipod classicimi denize düşürmüştüm diğer ipod videoyuda çaldırdım. (çaldırdım diyelim biz aslında hastane tuvaletinde unuttum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 adam gönülden bağlamış olaya.. YOK MU SATAN EY AHALİ!! hadi bir insanın anılarını geri kaznadırıyoruz büyük sevaba gireceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar