eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dnsim ayarlıyken youtube'a girebiliyordum ama son bir haftadır youtube'a girmeye çalışırken hata veriyor ve giremiyorum. yardım edebilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 google dns ayarladım ben aynı sorun sonucu, çatır çatır giriyorum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 google dns i yazabilirmsin? yasak sa öm at... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 neyse buldum google dnsi ama o da işe yaramadı. acaba youtubejackerla mı alakalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 o kullandıgınız sapık programlar googleın ipsini hosts a işliyodu ama google ipyi deiştirdi sanırım ondan gıremıyosunuz hosts dosyanızdaki youtubela alakalı herşeyin silin düzelir sorun dns yazıp gırebılıyorsunuz hosts dosyasına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 go.navige.com kullanın rahat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 host dosyasına vsvs nerden girioz anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dns kullanıcaksan host dosyanda youtube ip si varsa onları temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 host dosyama nerden giriorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 C:WindowsSystem32driversetc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 HaciYatmaz said: dns kullanıcaksan host dosyanda youtube ip si varsa onları temizle. işe yarıyor bu şu an girebiliyorum +rep ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar