Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 aslında amerikan çizgifilmi. çizimler de çizgiromandaki gibi. ve çizgiromandan eksik bi tarafı yok bence... Spawn, Spawn2 ve Spawn3:the ultimate battle şeklinde 3 session. toplam 7 saat falan. çizgiromanın sadece ilk bölümünü alabilmiştim. bi de filmini izledim. dolayısıyla pek bi karşılaştırma yapamıyorum konu itibariyle. ancak filmle ilgisi yok denebilir çizgiromana da benzemiyo pek fazla. karakterleri, sesleri falan çok güzel yapmışlar. özellikle spawnın sesi yer yer diablo 2 deki tyraeli andırıyo. angellar falan da güsel baya. jade e hasta oldum. spawn fanlarına kesinlikle tavsiye ederim. izlemiş olanlarla da tartışalım, çizgiromanlarla falan karşılaştırsınlar...[hline]Endure. In enduring, grow strong... [Bu mesaj Grudge tarafından 04 May 2003 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 7 saat bayaa kısa be, çizgi roman serisi bayaa uzundu.[hline]®©
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 hmmz çocuk doğmadan bitiyo bi de gerisayım gibi bişey var. o 8000 küsürlerdeydi en son. kaçtı hatırlamıyorum tam olarak... bişey ifade etti mi bilmiyorum...[hline]Endure. In enduring, grow strong... [Bu mesaj Grudge tarafından 04 May 2003 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Eger bi sekilde cd ye cekip bana satarsan super olur. Su anki baglantimla (dial-up) bi yerlerden indirmem imkansiz gibi bisey.O kdr sabirli bi insan degilim :D Buyuk bi spawn hayraniyim eger bunlari izleyemezsem cildiririm heralde :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 istanbuldaysan eğer ansalon veya tılsıma yönlendircem seni. ansalona gidersen renkli kapaklı alırsın VCD 6 tane. tılsımda divxi vardır heralde.[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 eheh ansalon yolumun üstü valla :-P çok güzel şeyler var orda da bayaa bi zamandır gitmek nasip olmadı :)[hline]®©
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Maalesef ankaradayim. Bi sekilde yollaman mumkun mu?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 hmmz cdr falan var da uzun iş bea... bi ara istanbula yolun düşerse bi şekilde ulaşırsın bana. tarif ederim mekanı. sepet sepet götürürsün ankaraya :)[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Hehe catlarim valla oraya gelene kadar,neyse ilgin icin tesekurler yinede. :hmm: Peki istanbulda baska bi yardim sever insan :-P alip yollayabilir mi? para sorun olmaz... Yada ankarada bu discler ztn elinde mevcut olan birisi de ulasirsada olur,hatta super olur :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Walla Ansalon çok iyi bir mekan istediğiniz anime veya bu tar bir çizgi film ellerinde yoksa bile 1 hafta içinde temin ediyorlar.[hline]Thief of Paticik
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 web sitesi varmı ansalonun? aradım bulamadım gerçi[hline]WoW - Swg - Ao
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 yapılacaktı bi ara. aslında domain var ama sayfa yok...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 karşı sokakta da Orta Dünya var, akrabaları işletiyor galiba eheh. Tel no'ları varsa birinde öyle ulaşabilirsin, bi kolaylık yaparlar heralde.[hline]®©
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Uhuhuhuh... kimse yardim etmicek mi? :( (bkz. bi ust mesajim)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Spawn hey yavrum hey Cine 5 te vardı çizği filmi izlediğim en güzel çizği filmid diye bilirim atmosveri ,çizimleriyle falan 18 yaş altı pek uyğun dyildi eşsizdi ama niye kaldırdıla hiç anlamadım uyuz cine5 çizği romanıda 12 belki daha fazla sayı falan civarında Türkçe olarak yayınlandı sonra durdurdular ama çizği filminin yarısı kadar güzel deyildi hele o bebek olyı nasıl bir şey doğucak diye hep merak ettim ama cine5 hayinlik yaptı :(
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 acep benim izlediğim şeklini mi yayınladılar?[hline]Endure. In enduring, grow strong...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 todd mc farlane ürünü mü ?[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 evet mc farlane[hline]Endure. In enduring, grow strong...[Bu mesaj Grudge tarafından 06 May 2003 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 mc farlane osursa güzel olur diyip izlenir mi bu peki ?[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 osurmamış dolayısıyla izlemeni tavsiye ederim... ama çizgiromanlarla karşılaştıramıyorum daha önce de deiğim gibi. ilk sayısı vardı sadece. konuda sapmalar olur mu -genelde olur bu tür uyarlamalarda- bilmem. (gerçi "film kitaba benzemiyo" muhabbetlerine karşıyım.) fekat kendi başına gayet güzel diyebilirim[hline]Endure. In enduring, grow strong...
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 o cine5 cıkan spawn serisimi bu o spawn the undeadti [Bu mesaj TheSilver tarafından 06 May 2003 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 bu sadece spawn THE spawn yani...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 efet[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 spawn ıyıdır ya conan kadar olmasada cızgı romanları bı ara elıme gecmıstı saglam cızım ve hıkayeler vardı :)[hline]A little less conversation a little more action please
Öne çıkan mesajlar