facundo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 benım saden acc var dı herhangı bı opensky şırketınden acc acdır manız dıer w3 dekı abonelıök le rıcın yeteerlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 olm bu uydu dnya capında hızmeytı var ayarları yaptın mı kolay gerısı ben VPN ı de atyarladım acc acan lar VPN den baglanmak ıcın bana sora bılır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 sakin diyorum baska bir sey demiyorum.. 400 mb lik limitini astiktan sonra seni bir havuza atiyorlarki hizin 28.8 den daha asagiya dusuyor..[signature][hline]Actions are louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 sadece yaramaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 abı benım VPN ıle bısorunm var ozel msjla laşın bılen ler bana VPN de L2TP/IPSEC secdım de bana sertifika goster dıyor VPN trunde bunu nasıl duzeltecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Cyre2k, 02 Ağustos 2004 13:30 tarihinde demiş ki: sakin diyorum baska bir sey demiyorum.. 400 mb lik limitini astiktan sonra seni bir havuza atiyorlarki hizin 28.8 den daha asagiya dusuyor.. o kadar kötümü yanii.. yapmayın ya..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yoklan alakalı dıl sky runer e aynı olum farkı yok 2 sıde aynı servıs salayıcının bayısı ı sıde aynı ıp den baglıo 2 sı de aynı paket satıo :) 20kb gndzlerı aksamları 100 e kdar cıkış ımkanı sunuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 512 dsl le ort kacla cekiosun ? bi de facundo nun daha once yazdii siteden modem + uydu 240 mlyna flm gelio s.online 314 e takarz dio. ordan alip sadece hatti s online den istesek olur mu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bi çanak bide skystar denen alet gerekiyo galiba dimi ? dhw forumlarında görmüştün uyduda belli d/l kanalları varmış.istediğin şey değil de rastgele indiriyomuş bişeyler sen seçiyomuşsun ama gayet güzel şeyler geliyomuş çanak fln da iyiyse saatte 600-700 mb indirmek mümkün.[signature][hline]Ne derinlikte görürse hayatı insan, o derinlikte görür ıztırabı da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 pardon ya saatte yazmışım abartmışım biraz :) bi gece o kadar indiriliyomuş ben bu işe kafayı taktım alıyorum direk çanak fln :)[signature][hline]Ne derinlikte görürse hayatı insan, o derinlikte görür ıztırabı da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar