Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Reklamı gördünüzmü bilmiyorum ama görünce koptum. Şimdi bebek bir kız şarkı söylüyor. Arkada küçük çocuk baterist, gitarist falan sonra Can ped mi molped mi ona benzer bir şeyler söylüyor sonra türkiyenin popstarı türkiyenin popostarı diyor yerlere yattım gülmekten. 8-) :D :lol: :-) :-)[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 amahuahu nerde gordun ya yazlıkta pek seyretmıorm tvde emuhahu koparım ole sseylere ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yüzyıllık geyiği reklam yapmak....[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Katılıyorum. Ona bakılırsa sadrazamın sol pedi diye bişey çıkarmak kadar mantıklı.[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 çok eski deilmi o yaf ama güzel .)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 uheu bn hıc gormedım ya ne kadrdır var kopup dalga gecerım fırmayı araıp onlarlada dalga gecerım bn=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: kiddo, 02 Ağustos 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Katılıyorum. Ona bakılırsa sadrazamın sol pedi diye bişey çıkarmak kadar mantıklı. :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Oof yeter bıktım ben bu hedestar hodostarlardan, bbglerden, biz evleneyozlardan ve hatta bazı ana haber bültenlerinden! "Ee abi izleme, kimse zorla izletmiyor!" Cevabım hazır. Türkiye'de, Türkler tarafından yapılmış, bunu bilmek yetiyor. Neyse reklamı da çok beğenmedim. Yani beğendim ama, az.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! [Bu mesaj Eraq tarafından 03 Ağustos 2004 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Hayır bende reklamı beğenmedim türkiyenin popostarı demesine koptum[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 :) ben izlemedım ama okuyunca koptum yaniii[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar