De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ask dudaklardaki kahkaha degil gözlerdeki yastır.Maksat sevgi ugrunda ölmek degil,ugrunda ölecek sevgi bulmaktır...[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: mountaindew, 28 January 2004 14:40 tarihinde demiş ki: EEEYT LAN!!! Davranıyorum silahıma. Yarın evlenme teklif etçem benimkine!!!! İide benimki yokki. +1 :)[signature][hline]Let's blitz..! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 o kadar basit diil her zaman.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 aşk lazım ama ayrılık acısı çekmemeyi bilen için.. ayrıca platonik aşk da güzel tabi ama fazlasına kaçmadan. arkadaş aşkı da güzel ama dostunsa aşık olma bence.. onu kaybetme ihtimalin artıosa bırak aşkı.. yani dostsan seni bırakmaz ama bi gün ayrılırsanız yokluunu hissedersin[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phosphate Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Eğer onu kaybetmeyi göze alabilirsen, söyle sevdiğini. "Ben de" cevabını alamamaktan korkuyosan, bırak söyleme; hayallerine, umutlarına devam et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ben söliemiorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Anathema - Regret ozmn[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Eğer sölersen.. The Cure-Love song ile devamını getirebilirsin .[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 love songu dinlettim ona ve çok sevdi..:) ama olayın farkında diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Ben de dinletsem o $arkıyı ya farkında olmaz ya da anlamamazlığa gelir :( Napıcaz biz??[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bizi kader birleştirio arkadaşım.. bi gün mutlaka mutlu olacaiız[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Tüm a$ıkların kaderi aynıdır .. çünkü mutsuz oldukları anlar illaki olmu$tur..[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ofh ofh.. aşk nedir arkadaşım? 1-futbol topudur.. ayaına gelince atarsın uzaklaşınca peşinden koşarsın 2-mezedir olursa zevk alırsın,olmazsa yemek bile yemek istemeyebilirsin 3-içki gibidir varlıında dertlerini unutursun,,yokluunda hüsranla var olmalı dersin ve ondan asla vazgeçemezsin.. aşık olmak isteömiorum ama ondan vazgeçemiorummm[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 İ$te.. Sanki bağımlılık gibi..[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bi de bunu fransızca yazsan:) ya da türkçe yani..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 evet ben ona bağımlıyım hatta daha da öte.. ofh çok seviorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phosphate Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bağımlılık tabi ki... İstesen de vazgeçemediğin bi bağımlılık... Sevmek güzeldir derler, acı çekmenin neresi güzel?? Of ben çok seviyorum ;((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 aaaa acı çekmek tabiiki güzeldir yoksa nası tatlıya-mutlulua hasret kalasın dimi ama? acı zevk verir nihahahaha[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phosphate Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Sadist misin beee? ;Pp Eğer acı çektikten sonra sevdiğin kişiye kavuşursan o acı bile tatlı gelir tabi, ama acı çekerken de aaa oley demiyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 yoo diorum:) eft tabiiki demiorum deli gibi ağlıorum belki de ama acı çekmek de lazım.. biliosun yani çabuk bıkılıo öbür türlü yani en azından ben çabuk bıkıom :) çok sevilmemem lazım:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Ben sölemicem ona onu sevdiğimi..uff sanki böle söleyince aptal a$ık gibi gözüküceğimi hissediyorum..isyan ediyorum artık isyannnnnnn!!!!!!!!!!!![signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 isyankar insan.. kanka bozuntuya verme de bn de isyan ediorum.. ama aptal aşık olayına diil.. neden sevdiim çocuk diilde onun arkadaşı benden hoşlanıo anlamıorum ve isyan ediorum.. yer deişsinler ya.. ben e---ü istiorum[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 O çok kötü bi durum ya .. Allah bize sabır versin diyebiliyorum ancak :)[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 katılıorum sana.. ofh ben çok şey istiorum ya.. 1-e--- 2-dilimi deldirmek 3-elektro ya da bass 4-ayrı eve taşınmak 5-sınav olmamak[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Niye ayrı eve ta$ınmak ?? Çok zor bi olay bence o .. kirası cartı curtu mesela benim gibi uyu$uk birinin ba$ka bir eve çıkması zor olur :P[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar