Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Perfect Circle

Aegean

Öne çıkan mesajlar

Forumlara baktım hiç yazı yokmuş bu konuda yazayım bir iki şey dedim.
Lafıma başlarken perfect circle ın ne kadar mükemmel bir grup olduğunu söylemek istiyorum arkadasların ne yazikki 1 albümleri var; Mer de Noms(2000 tarihli). Çoğu kişi ya 3 libras ı ya da judith i bilir. İkiside çok güzel parçalar albümlerinde ise bunlardan daha bir sürü var. Tarzları metal oluyor sanırsam, daha doğrusu melancholic metal diyelim ;) gerçekten bir vokalin beni bu kadar etkilediğini hatırlamıyorum tek kelimeyle mükemmel vokaller bence. ancak satarken "parental advisory:melancholic lyrics" diye sticker yapıştırmalılar :). her neyse benim bu sıralar en çok dinlediğim grup tavsiye ederim(bunalım severlere :))[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel Parçalar:
Magdelena
Judith
Orestes
3 libras
Sleeping Beauty
Thinking of you
Breña
ehe geriye fazla parça kalmadı zaten :) birde tool dan maynard ın bir konserde seslendirdiği "diary of a mad man"(lovesong) isimli parçada çok güzel gerçekten[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)

[Bu mesaj Aegean tarafından 07 May 2003 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tool un vokalisti maynard james keenan in 2. grubu oluyor apc.
Bu sene ocak ayinda yeni album calismalarina basladiklarini duyurmuslardi.Pek metal denemez bence daha cok alternative rock yada oyle bi hede yapiyorlar. Turu cok salladigimdan deilde diyim dedim,sonucta guzel muzik yapiyorlar; onemli olanda o ztn.

Official Site[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

Zwan sux

bişeler yazıcaktım a perfect circle ile ilgili ancak hepsini yazmışsınız :D[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi gruba kız basçı alalım
mis gibi grubu dağıttık bu yenisi tutmayacak belki kız basçı alırsak daha bi tutarız[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada corgan ın kız basçı takıntısı olduğunu düşünmeye başladım..
d'arcy 1 bu 2..[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken.
Sosyal ağlarda paylaş

maynaard ın son halini bilmiyorum,eskisi gibi kel olsa bile onun sesi yeter.. :)

corgan ın yıllar boyu çaldığı gruba da bi anda bok atabilmesi ayrı bi olay :)[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken.
Sosyal ağlarda paylaş

euehue tamam vazgeçiyorum
corgan rox
zwan rox

hem banane yahu konu opeth bile değil niye kasıyorum :)[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...