Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Forumlara baktım hiç yazı yokmuş bu konuda yazayım bir iki şey dedim. Lafıma başlarken perfect circle ın ne kadar mükemmel bir grup olduğunu söylemek istiyorum arkadasların ne yazikki 1 albümleri var; Mer de Noms(2000 tarihli). Çoğu kişi ya 3 libras ı ya da judith i bilir. İkiside çok güzel parçalar albümlerinde ise bunlardan daha bir sürü var. Tarzları metal oluyor sanırsam, daha doğrusu melancholic metal diyelim ;) gerçekten bir vokalin beni bu kadar etkilediğini hatırlamıyorum tek kelimeyle mükemmel vokaller bence. ancak satarken "parental advisory:melancholic lyrics" diye sticker yapıştırmalılar :). her neyse benim bu sıralar en çok dinlediğim grup tavsiye ederim(bunalım severlere :))[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Güzel Parçalar: Magdelena Judith Orestes 3 libras Sleeping Beauty Thinking of you Breña ehe geriye fazla parça kalmadı zaten :) birde tool dan maynard ın bir konserde seslendirdiği "diary of a mad man"(lovesong) isimli parçada çok güzel gerçekten[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) [Bu mesaj Aegean tarafından 07 May 2003 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Tool un vokalisti maynard james keenan in 2. grubu oluyor apc. Bu sene ocak ayinda yeni album calismalarina basladiklarini duyurmuslardi.Pek metal denemez bence daha cok alternative rock yada oyle bi hede yapiyorlar. Turu cok salladigimdan deilde diyim dedim,sonucta guzel muzik yapiyorlar; onemli olanda o ztn. Official Site[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 doğrudur valla bio çok bilmiyorum onemli olan muzik ve muzikleri de gayet yönetiyor :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Bu arada kucuk bir bilgi: Paz Lenchantin bi sure once gruptan ayrildi ve Zwan isimli Billy Corgan ( Smashing Pumpkins) ` in yeni grubuna girdi.Perfect Circle `a yeni basci olarak Marilyn Manson `dan Twiggy girdi..Kardora bu sekilde ufak bir degisiklik oldu kisacasi..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 mansondan ramirez ayrılıp twiggy manson a girmemişmiydi? ehe cümlenin 2. kısmı süper oldu :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Ramirez Twiggy`nin soyadi oluyor :) Twiggy Ramirez yani adI.. Aslinda gercek adI degil tabi ek bir bilgi olarak Marylin Mason grubundaki kisilerin isimleri , unlu seri katillerin isimlerinden olusuyor.Ramirez`de aslinda Twiggy`nin en sevdigi seri aktil olan Ramirez`den alinti.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 hah doru ramirez daha guzel bi isim o kalmış demek ki aklımda :P sitelerin de austos 15 2003 de konser var gozukuyor amerika da, yeni album çıkıyor demekki?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Ocakda yeni album geliyor diyipde simdi cikarmalari biraz garibime gitti, cok cabuk olmus gibi sanki insallah guzel biseyler cikar... Yoksa abartiyormuyum ? :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Album sanirim agustos , eylul gibi cIkIcak gene.Bende merakla bekliyorum , ozellikle Twiggy`li Perfect Circle`I.Bir bilgi edinirsem daha kesin cIkish tarihiyle ilgili haber veririm burdan.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ocakda yeni albumu nerden duydun kharon sitesinde yok da ya da varda gozukmuyo max 180 gun oncesini gosterebiliyo galiba site 6 ay uraşırlarsa çıkar elbet güzel bir şey bence :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) [Bu mesaj Aegean tarafından 07 May 2003 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Zwan sux bişeler yazıcaktım a perfect circle ile ilgili ancak hepsini yazmışsınız :D[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Zwan beni taa Smashing Pumpkins`in ilk albumune kadar goturdu , acaip bi nostalji oldu ya..Bence cok iyi bi grup Zwan , hatta kendilerinin Turkiyeye konsere gelme olasIligI bile var :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Album ile ilgili calismalara 17 ocakda baslamislar diye okumustum kendi official sitesinden... Bu arada album kitapcigindaki resimlere(daha dogrusu kizin resimlerine) bitiyorum. Arkadas cd yi ilk aldiginda muziklerinden cok kitapcikla oyalanmistim :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 hadi gruba kız basçı alalım mis gibi grubu dağıttık bu yenisi tutmayacak belki kız basçı alırsak daha bi tutarız[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ha bu arada corgan ın kız basçı takıntısı olduğunu düşünmeye başladım.. d'arcy 1 bu 2..[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Kim tutmadi arcane?Smashing Pumpkins mi?guldurme beni allah askina heh Billy Corgan dedigin adam bugun dinledigin gruplarin coguna produktorluk yapmish , onlara ilham kaynagi olmush bir insandir.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ama keltoş olduğu gerçeğini değiştirmez[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ha bu arada ben "tutmadı" demedim ayrıca corgan hala kel :P[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Maynaard `da keldi bi ara.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 maynaard ın son halini bilmiyorum,eskisi gibi kel olsa bile onun sesi yeter.. :) corgan ın yıllar boyu çaldığı gruba da bi anda bok atabilmesi ayrı bi olay :)[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Arcane!!Gorushmeyelim bi sure :p[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 euehue tamam vazgeçiyorum corgan rox zwan rox hem banane yahu konu opeth bile değil niye kasıyorum :)[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar