naraso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 olm lan ruyada uçak kazası diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Kazada şok iddia: Hayatta kalanlar öldürüldüler Kaczynski'nin içinde bulunduğu uçağın düşmesinin ardından yapılan arama çalışmaları sırasında bir cep telefonuyla çekilen görüntüler ortalığı karıştırdı. Videoda yapılan çalışmalar sırasında silah sesleri duyuluyor. Gülüşmeler ve bazı diyalogların yanı sıra yardım için bağıranların sesleri de duyuluyor. İşte videodaki konuşmalar: 00.21: Vur onu... 00.25: Hallettim, öldü 00.28: Orada mısın, buraya gel 00.29: Öldür onu 00.32: Yüce tanrım, bu iyi çalışıyor... (Siren sesleri) 00.50: Hadi gidelim 00.52: Gidelim buradan 01:12: Planlar değişti, kahretsin 01:19: Nereye gidiyorsun? video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 hass :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 İzledimde sanki fake ya. adam iki cümle ediyor zaten oraya neler neler yazılmış. Ayrıca konuşulan dil anlaşılmıyormuşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 fake olduğuna inanmıyorum ben gerçi. kamerada yakalanan kişiler çok zor seçiliyor zaten. fake birşey hazırlamaya çalışsalar , bir propaganda yapmaya çalışsalar daha net bir kayıt yapılabilirdi. Gerçi fake olmadığına inandırmak için böyle bir kayıt da hazırlanmış olabileceği düşüncesi de yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25085257/ daha yeni bir iddaa tabi ama cidden gerçek çıksa şaşırtmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 valla en son bu polonya amerikan füzelerini koydurtmuş rusyada bunları tehtid etmemişmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 videonun bir güvenilirliği yok, biri cıkıp "ben gordum ruslar ucağa bomba koyarken" dese aynı derecede güvenilir kanıttır. ama böyle bir ucağın düşmeside tabiki süphe uyandırıyo ona denilecek bişi yok. Asıl önemli nokta, Rusya illa böyle bisey yapmak istese, bunu bu kadar acık yaparmı, yok kapalı yapıcaksa bu kadar kolay ulasılıbilicek bi sonuc yaratırlarmı. Sonucta ucaktaki herkezrusyada öldürülen polonyalıları anmaya gelen rusya tarafından davet edilmiş yetkililer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Ayrıca yapmayın etmeyin, youtube'a düşmüş video bu.. internette sunu montajlayıp oraya koyacak on binlerce insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 neyi yapmayalım cuce, bir şey demedik daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bazı şeyleri öngörmüş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ben mesaj atana kdar diyen olmus dorudur diye, onu gectim haberlerde yayınlıyolar "ucaktan ilk görüntüler" diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 RRa said: valla en son bu polonya amerikan füzelerini koydurtmuş rusyada bunları tehtid etmemişmiydi? takribi 55 sene once evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 http://a.abcnews.com/images/Nightline/nm_putin_gun_091221_sshjpg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Esh said: RRa said: valla en son bu polonya amerikan füzelerini koydurtmuş rusyada bunları tehtid etmemişmiydi? takribi 55 sene once evet. 55 sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 oha tarihe tecavüz etti adam bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 putin olsa vıdı vıdı etmez, isini bitirir ceker gider. hatta pardon önce ceker gider sonra isini bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Esh said: RRa said: valla en son bu polonya amerikan füzelerini koydurtmuş rusyada bunları tehtid etmemişmiydi? takribi 55 sene once evet. ABD, Moskova`nın karşı çıktığı füzesavar sisteminin vurucu unsurunu Polonya topraklarına kurmak konusunda Varşova hükümeti ile anlaştı. Polonyalılara göre ABD `son 24 saatte teklifini geliştirdi.` bi kaç ay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aga 55 yıl önce polonya sovyetlerin yancısıydı ne işi var orda amerikan füzelerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 2006 da koyucaz demislerde, koreden irandan saldırı olursa korumak istiyoruz kendimizi diye. Polonyada hem "abi ikisininde bize saldırması ıcın bı sebep yok, size olacak saldırıyı siz zaten durdurursunuz neden bizi kızıstırıyosunuz" hemde "abi iyidir füze savunma sistemi bulunsun" diyodu. moskovoda "rogue state'ten saldırı olursa polonyayı once biz koruruz, ucan kacan herseyi vururuz bu diyarlardan. sağa sola füze koyupta fitil etmeyin adamı kötü olur" diyodu. obama gerek yok abi cok bi mevzu olursa polonya durumu bizimle değil AB'le cözer ordan destek alır dedi. ha tabi bunlar public kısmı ısın bırazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 işte diyorum o yüzden sıkmış olmasınlar kafalarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 belcikayla polonyayi bi anlik kari$tirmam kriz yaratmi$ pardon =P bi de 55 sene egzejareydi tabi (hani bayaa oldu manasinda), bu pershingleri nereye dizdi nato zamaninda, almanya belcika felan diye biliyorum ama? bu arada amerika, avrupa koruyucu fuze sistemi olayini iptal etmi$ sovyet baskisi yuzunden, ama basili medyada 2. soguk sava$ donemi, rusya polonyaya girebilir gibi kose yazilari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar