Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 şimdi geçen gün downloada bıraktım gece, sabah açtığımda işletim sistemi yüklenemiyor dedi, neyse taktım windows cdsini bölüm seçme kısmına gelince gördüm ki c tamamen boş gözüküyor ağzına kadar dolu olamsına rağmen, d ye yüklemeye çalıssamda mecburan format atmak zorunda kaldım c ye de, kurtarmam gereken baya dosya vardı dün gece getdatabackle kurtarma işlemini denedim, bazı şeyleri kurtardım bazılarını kurtaramadım, şimdi sorum şu kullanılan program ne kadar dosyanın kurtarılabileceğini değiştirir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 degistirir. ama sen zaten yapilmamasi gereken seyleri yapmissin =) niye format attin ki bi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 mecburen attım bilgisayarı açamıyodum d ye yüklemeye çalışırken de formatlaman lazım c yi diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 stellar phoenix data recovery kullanmistim bi ara. fena degildi, bazi programlarin bulamadiklarini bldu. ama 250gb lik diski bile tam olarak taratmak cok cok uzun suruyor, belirteyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 abi bu gibi durumlar için elinizde bi ubuntu veya slux live cd bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Sparkcaster said: mecburen attım bilgisayarı açamıyodum d ye yüklemeye çalışırken de formatlaman lazım c yi diyodu Harddiski cikarip baska makineye baglasaydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Recuva adlı program işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 pandora die bişi var ama mesela deep scan i xml (windows msn logları) kayıtlarını bulmuo. bu recuva bulur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar