Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 $imdi ben i pod a gectigimden beri artist, album,genre bla bla olayina bi turlu ali$amadim. zira X tane compilation album var, totalde 3000 adet artiz bulunmakta ve ben istedigim artize ula$amadan aletten sogumaktayim. hani diyorum 450 album var, albumlerden bulayim ama bu seferde hangi albumun kime ait oldugunu goremedigim icin ve butun albumleri de tanimadigim icin sorun ya$iyorum. playlist olu$turdum bu sefer album album degil de, sadece $arki olarak olu$turabiliyorum. Hani ornek veriyim, Placebo albumlerini tek bir playlistte topluyorum ama playlisti actigimda album olarak secemiyorum direk 100 adet $arki gozukuyor. hani placebo iyi yine, bi maykil discography var, 55 album, jacksons 5, the jacksons falan dahil.. Yani boyle i$kence gibi olmaya ba$ladi bu i$. Discographyler icin ozellikle. $imdi sorum $udur; bunlardan farkli bir kategorizasyon yapilabiliyor mu? yoksa illa ki boyle mi aramak zorundayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Bence bir süre sonra şarkı aramaktan sıkılıp, play'e basıp beyendiğin şarkı gelene kadar next'e basıcaksın, yay for shuffle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 favori listesi ya da en çok dinlenenlerden gireceksin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar