Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ses seviyesi ipoddan yuksekmi? ipodun cok kısık geliyor.. sporda filan sesler karısıo o derece az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 yeterince yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Zegna said: ses seviyesi ipoddan yuksekmi? ipodun cok kısık geliyor.. sporda filan sesler karısıo o derece az. Sansa'da da ayarlardan bölgeyi EU yapınca max ses azalıyor, Amerika falan seçince gayet yüksek seviyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 rockbox kullanınca kulağı halı gibi silken seviyelere çıkabiliyor ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 kulaklık ne aliyim agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 kulakiçi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 eet koşarken düşmesin bide, şu spor şeyleri var ama onlar da pahalı galiba çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ebayden cx400II almistim fena degil ama tr de cok pahali lan OHAA hepsiburada.com da 200 küsür.o paraya degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ben de alıcam sanırım, peki buna 16 lık bi micro sd taksam performanas ya da pil ömrü ne kadar etkilenir? verimli olur mu yani? mümkün olduğunca çok şarkıyı taşımak istiyorum onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 sd kart taktın mı pil deli gibi azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bende 16lık kart taktım, dolmuyo lan o kadar şarkı yok ortalıkta lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 türkiyede bulunmuyor mu bu alet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Var sahibinden.comda falan ama onlar da Ebay'den getirtip kar koyup satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bende 16lık kart taktım, dolmuyo lan o kadar şarkı yok ortalıkta lol ben doldururum ya sorun değil o kısım asdsdf sende de pil ömrü çekilmez hale geliyor mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bir de sansa clip+ mı yoksa creative zen mi? http://www.amazon.com/Creative-Style-M300-Player-Yellow/dp/B004ZF0SYO zen stone lar vardı bir ara güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 creative zen zen stone'lar evet dünyanın en güzel dizaynlarıydılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 alın bak adamlar hayvan gibi indirim yapmis bozulunca atarsiniz http://www.vatanbilgisayar.com/MP3%20%C3%87alar/philips-sa3vbe04rhn-gogear-vibe--dj-kulaklikli-mp4-player-4-gb/productdetails.aspx?I_ID=58628 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bugün gittim bu ürünü teknosa'dan kazıklanarak aldım teşekkürler fistan. üstüne üstlük kulaklıkta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 sd kart ne kadar etkiler ki ben cok fark edemedim acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 abi etkiliyor ya çatırt diye bitirmiyor tabi ama azaltıyor gözle görülür bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 msd nin boyutuna gore degisiyor pil suresi. Ama etkiliyor o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 rockbox kurulu bende gunde 2-3 saat 5-7 gun gidiyor normal mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Zart diye giriyorum. Benim jack girişinde sorun oldu, sol kulaklığa ses gelmiyor. Nerede yaptırabilirim ? Edit: Benim ki de sanırsam o civarlarda şarj süresi olarak rockbox ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 aynı sorun bende oldu abi. dediğin gibi sol kulaklığa ses gitmiyordu. tabii ben nerde yaptırırım fln demedim, aldım lehim setini açtım aleti. önce sorunu söyleyeyim. aletin jack giriş yeri aşırı dandik ve bir süre sonra ordaki lehimler oynamaya başlıyor, eğer aletin ekranının sağ tarafını bastırınca ses geliyorsa sorun kesin bu yüzden. elinden geliyorsa oralara lehim atarak sağlamlaştırabilirsin, ben böyle yaptım ama salak gibi aletin baterisini çıkarmadan yaptığım için ortalardaki bi yerdeki direnci de yaktım. çük kadar bi direnç olduğu için bulmaya da kasmadım. Hurdaya çıkardım aleti sdf şimdi philips gogear diye bişi aldım bugün, inanılmaz memmuniyetsizim, bu kadar bass boğan bir alet olamaz. pzt geri vermeyi düşünüyorum sdf. aletin içini açtığım da gördüm ki, sansa ses konusunda başarılı ama malzeme kalitesi konusunda gayet vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 senko said: aynı sorun bende oldu abi. dediğin gibi sol kulaklığa ses gitmiyordu. tabii ben nerde yaptırırım fln demedim, aldım lehim setini açtım aleti. önce sorunu söyleyeyim. aletin jack giriş yeri aşırı dandik ve bir süre sonra ordaki lehimler oynamaya başlıyor, eğer aletin ekranının sağ tarafını bastırınca ses geliyorsa sorun kesin bu yüzden. elinden geliyorsa oralara lehim atarak sağlamlaştırabilirsin, ben böyle yaptım ama salak gibi aletin baterisini çıkarmadan yaptığım için ortalardaki bi yerdeki direnci de yaktım. çük kadar bi direnç olduğu için bulmaya da kasmadım. Hurdaya çıkardım aleti sdf şimdi philips gogear diye bişi aldım bugün, inanılmaz memmuniyetsizim, bu kadar bass boğan bir alet olamaz. pzt geri vermeyi düşünüyorum sdf. aletin içini açtığım da gördüm ki, sansa ses konusunda başarılı ama malzeme kalitesi konusunda gayet vasat. abi şu anda gözlerim yaşarıyor. ama lehim mehim değil, bozmak kırmak istemiyorum. bundan önce gogear vardı anlıyorum yaşadıklarını. Bu saatten sonra ya sansa mı yaparım, ya da kulağımı keserim. yok mu teknik servisi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar