Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sandisk Sansa Clip+

Loxias

Öne çıkan mesajlar

• 5 hafta sonra ...
aynı sorun bende oldu abi.
dediğin gibi sol kulaklığa ses gitmiyordu.

tabii ben nerde yaptırırım fln demedim, aldım lehim setini açtım aleti.

önce sorunu söyleyeyim. aletin jack giriş yeri aşırı dandik ve bir süre sonra ordaki lehimler oynamaya başlıyor, eğer aletin ekranının sağ tarafını bastırınca ses geliyorsa sorun kesin bu yüzden.

elinden geliyorsa oralara lehim atarak sağlamlaştırabilirsin, ben böyle yaptım ama salak gibi aletin baterisini çıkarmadan yaptığım için ortalardaki bi yerdeki direnci de yaktım. çük kadar bi direnç olduğu için bulmaya da kasmadım. Hurdaya çıkardım aleti sdf

şimdi philips gogear diye bişi aldım bugün, inanılmaz memmuniyetsizim, bu kadar bass boğan bir alet olamaz. pzt geri vermeyi düşünüyorum sdf.

aletin içini açtığım da gördüm ki, sansa ses konusunda başarılı ama malzeme kalitesi konusunda gayet vasat.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

aynı sorun bende oldu abi.
dediğin gibi sol kulaklığa ses gitmiyordu.

tabii ben nerde yaptırırım fln demedim, aldım lehim setini açtım aleti.

önce sorunu söyleyeyim. aletin jack giriş yeri aşırı dandik ve bir süre sonra ordaki lehimler oynamaya başlıyor, eğer aletin ekranının sağ tarafını bastırınca ses geliyorsa sorun kesin bu yüzden.

elinden geliyorsa oralara lehim atarak sağlamlaştırabilirsin, ben böyle yaptım ama salak gibi aletin baterisini çıkarmadan yaptığım için ortalardaki bi yerdeki direnci de yaktım. çük kadar bi direnç olduğu için bulmaya da kasmadım. Hurdaya çıkardım aleti sdf

şimdi philips gogear diye bişi aldım bugün, inanılmaz memmuniyetsizim, bu kadar bass boğan bir alet olamaz. pzt geri vermeyi düşünüyorum sdf.

aletin içini açtığım da gördüm ki, sansa ses konusunda başarılı ama malzeme kalitesi konusunda gayet vasat.

abi şu anda gözlerim yaşarıyor.

ama lehim mehim değil, bozmak kırmak istemiyorum. bundan önce gogear vardı anlıyorum yaşadıklarını. Bu saatten sonra ya sansa mı yaparım, ya da kulağımı keserim.

yok mu teknik servisi :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...