Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 arkadaslar ag baglantısı kuramadıgım ıcın bu programı kullanıyordum ama süresi geçti :( nerden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz acaba??! :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ağ bağlantısını niçin kuramadınki? Proxy ile yavaş olacağını sanıyorum. yanlış mıyım?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bu arada aradığın program, DC++ ve Areste var. DC++'ı tavsiye ederim.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ağ bağlantisini beceremedim site verirsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar